29 / 04 / 2024

Trump Towers'ta Disneyland Tiyatro kurulacak!

Trump Towers'ta Disneyland Tiyatro kurulacak!

Doğan Grubunun hayata geçirdiği Trump Towers, şubat ayında alışveriş merkezinin kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9 bin metrekarelik çocuk katıyla öne çıkan alışveriş merkezinde Buz Devrinden Disneyland Tiyatroya kadar birçok aktivite yer alacak



Doğan Grubunun hayata geçirdiği Trump Towers, şubat ayında alışveriş merkezinin kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9 bin metrekarelik çocuk katıyla öne çıkan alışveriş merkezinde Buz Devrinden Disneyland Tiyatroya kadar birçok aktivite yer alacak. Çocuk katı, yılda 200 bin çocuk hedefliyor.

Doğan Grubunun Şişlide Trump Internationalla hayata geçirdiği rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Trump Towersda sona yaklaşıldı. Şubat ayında devreye girmesi planlanan alışveriş merkeziyle yaşamın tam anlamıyla başlayacağı Trump Towers, 11nci Perakende Günlerinde Trump Towers Alışveriş Merkezinin detaylarını açıkladı. Trump Towers Alışveriş Merkezini diğerlerinden ayıran özelliği, 9 bin metrekarelik çocuk katı. Bu katta, Buz Devrinin karakterlerinden Disneyland Tiyatroya kadar bir çok yenilik sunulacak. Çocuk katı, yılda 200 bin çocuğu ağırlamayı hedefliyor.

40 bin kapı girişi

Trump Towers ofis ve alışveriş merkezinin proje konsept ve kiralama danışmanlığı yapan FYP Proje Geliştirmenın kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, alışveriş merkezinde yer alan mağazaların yüzde 60ının kiralandığını belirterek, şu bilgileri verdi: Mağazaları ortalama 40-45 dolar üzerinden kiralıyoruz. Moda, yeme-içme, çocuk, eğlence hizmetlerini tek bir şemsiye altında topluyoruz. Trump Towers alışveriş merkezine günlük 40 bin kapı girişi bekliyoruz. Çünkü bu bölge İstanbulun ulaşımının kalbi ve günde 4 milyon insan bölgeden geçiyor.

Füsun Yılmaz Phillipson,  çocuklara özel alışveriş merkezi konsepti ve Türkiyedeki ilk ve tek Disneyland Tiyatronun Trump Towersda olacağını ifade ederek, şunları söyledi: Alışveriş merkezimizin çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9 bin metrekarelik bir katını çocuklar için ayırdık. 36 tane çocuk markası burada biraraya gelecek. Disney Tiyatro, özel tasarım D&R Kids ve Trump Kids Konsiyerj Hizmeti ile çocuklara hizmet verilecek. Aileler alışveriş yaparken çocuklarını Trump Kids Konsiyerj ile Trump danışmanı olarak hizmet veren gençlere teslim edebilecek. Ancak 5 yaş sınırımız olacak.

200 bin çocuk hedefi

Trump Towers çocuk katında yer alan Disneyland Tiyatronun 630 koltuklu olacağını ve günde en az 3-4 seans gösteri olacağını anlatan Füsun Yılmaz Phillipson, Eğlence merkezinde ise çocuklar Ice Age (Buz Devri) animasyon filminin karakterleri ile hem oyun oynayacak hem de eğitilecek. Çocuk katımızda 1000 kişilik kapasitemiz olacak ve yılda 200 bin çocuğu buraya çekmeyi hedefliyoruz diye konuştu. Füsun Yılmaz Phillipson, çocukların ailelerin izin verdiği oranda para harcayabilecek bir sisteme de sahip olacağını anlattı.

43 bin metrekare alan

260 bin metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi, 37 katlı A+ ofis kulesi ve 43 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers İstanbul, 2012 Şubat sonunda, ilkbahara doğru kapılarını açıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, 43 bin metrekare kiralanabilir alanda 175 mağaza ile moda, eğlence ve yeme-içmenin yeni adresi olmayı hedefliyor. Residence ve ofis projeleri ile yeni bir yaşam alanı sunan Trump Towers, alışveriş merkezi ile eğlence ve modanın yeni adresi olmaya hazır.

Yeni bir merkez olacak

D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, Konsepti, mimarisi, street food alanı, eğlencesi, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle Trump Towers Alışveriş Merkezi, birçok yeniliği bünyesinde barındıran önemli bir değişim merkezi olarak faaliyet gösterecek. Her gün 4 milyon kişinin ziyaret ettiği İstanbulun kalbi Şişlide, Trump Towers Office ve Residencedan sonra milyonlarca kitleyi alışveriş merkezimizde ağırlayacağız dedi.

Moda merkezi olacak

TRUMP Towers Alışveriş Merkezinde Türkiyenin önde gelen 15 tasarımcısı ve genç tasarımcılar tek bir çatı altında toplanıyor. 1000 metrekarelik alanda tasarımlar sergilenecek. Bahar Korçan, Bora Aksu, Atıl Kutoğlu ve Cengiz Abazoğlu gibi Türk tasarımcılara da ev sahipliği yapacak olan Trump Towers Alışveriş Merkezi aynı zamanda defile alanları ile İstanbulun moda merkezi haline geliyor.

3 bin 300 metrekare fitness alanı var

TÜRKİYEye yeni giriş yapan dfitness markası Pure Fitness, 3 bin 300 metrekare alanda hizmet sunacak. Pure Fitness Merkezinin 1330 metrekaresi ise özel seçeneklerin sunulduğu özel VİP alanına ayrıldı.
Hürriyet/Meltem Kara


Geri Dön