06 / 05 / 2024

Truva Bahçeşehir'de 137 bin TL'ye!

Truva Bahçeşehir'de 137 bin TL'ye!

Bahçeşehir Esenkent'te inşa edilen Truva Bahçeşehir projesinde fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor...



Akarser İnşaat tarafından Esenkent'te inşa edilmiş olan Truva Bahçeşehir projesi eşsiz göl manzarası ve özel mimarisiyle dikkat çekiyor. Temeli iki yıl önce atılan Truva Bahçeşehir'de konutlar üç ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Toplam 3 bin metrekare alana inşa edilen Truva Bahçeşehir projesi dokuz katlı tek bloktan oluşuyor. 76 konutluk proje yaklaşık bir ay önce satışa çıktı ve şu ana kadar 20 adet konutun satışı yapıldı.

Truva Bahçeşehir'de konutların alanları 71 ile 278 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak çeşitlendiriliyor. Fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor, 570 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 10 peşinatla 120 ay yüzde 1,01 faiz oranıyla, yüzde 25 peşinatla ise 120 aya kadar yüzde 0,90 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

Truva Bahçeşehir'de; geniş balkonlar, seyir terasları, kış bahçeleri, kapalı otoparklar, fitness center, daireleri ferahlatan dış cephe uygulamaları, güvenlik gibi özellikler bulunuyor.

Şehrin sıkışık trafiği, gürültüsü, kalabalığı, keşmekeşi ve kaosundan uzak; sakin, sessiz, huzurlu ve güvenli bir konumda olan Truva Bahçeşehir, Yeni TEM Ispartakule Gişelerine ve Bahçeşehir Gişelere 2 dakika mesafede. Özel araçla ulaşımın bu kadar avantajlı olmasına ek olarak; hemen önündeki caddeden geçen Bakırköy, Taksim, Yenikapı ve Avcılar istikametli toplu taşıma araçlarıyla da ulaşım her haliyle kolaylaşıyor.

www.truvabahcesehir.com

0212 672 47 28/29

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön