27 / 04 / 2024

TSKB GYO'nun Fındıklı binalarının değeri belli oldu!

TSKB GYO'nun Fındıklı binalarının değeri belli oldu!

TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri oldu. İşte TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri...



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  (KAP)  Fındıklı Ofis Binalarına ilişkin Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı.

Binalar İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömer Avni Mahallesi Mebusan Caddesi’nde yer alıyor. Taşınmazların  yer aldığı bölgede bulunan yapılarda genel olarak zemin katlar dükkan, normal katları işyeri ofis, sokak içlerinde yer alan yapılar bulunuyor.  Binalar  Beşiktaş ilçesine de yakın konumda yer alıyor. Taşınmazların yakınında Molla Çelebi Camii (Fındıklı Camii), Fındıklı-Mimar Sinan Üniversitesi tramvay durağı, Kabataş Tramvay durağı, Kabataş İskelesi, Dolmabahçe, Beşiktaş stadyumu, Galataport İstanbul projesi bulunmaktadır. Taksim meydana 800 metre mesafede yer alıyor.

Taşınmazlar boğaz hattında cadde üzerinde konumlu olup, karayolu ve deniz yolu ile ulaşım sağlanabiliyor. Binalar cadde üzerinden geçen toplu taşıma araçlarına (dolmuş, otobüs, tramvay) yürüme mesafesinde bulunuyor. Özel araçlarla ve toplu taşıma araçlarıyla çok rahat bir şekilde ulaşım sağlanabiliyor.. Ayrıca Taksim meydana ve Beşiktaş tüneline de yakın konum yer alıyor.

TSKB GYO nun Fındıklı binalarının değeri belli oldu!

TSKB GYO Fındıklı Genel Merkez Binasının nihai değeri 196 milyon 984 bin TL olurken, bina için KDV dahil 232 milyon 441 bin 120 TL değer takdir edildi. .

TSKB GYO Fındıklı Ek Hizmet Binası'nın nihai değeri 196 milyon 142 bin TL olurken, bina için KDV dahil 231 milyon 447 bin 560 TL değer takdir edildi.

TSKB GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

Şirketimiz gayrimenkul portföyünde İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Mebusan Caddesi mevkii, 85 pafta 19 ada ve 110 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası I'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır

"Şirketimiz gayrimenkul portföyünde İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni mahallesi, 84 pafta, 1486 ada ve 76 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası II'ye ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır"

Fındıklı  Genel Merkez Binası Değerleme raporu için  tıklayın

Fındıklı Ek Hizmet Binası Değerleme raporu için  tıklayın


Geri Dön