07 / 05 / 2024

TTMD Başkanlığına Gürkan Arı getirildi!

TTMD Başkanlığına Gürkan Arı getirildi!

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) 9. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Mart 2011 tarihinde, TTMD üyelerinin yoğun katılımı ile Ankara HiltonSA Otelde gerçekleştirildi. TTMD 10. Dönem Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu üyeleri seçil



 TTMD 9. Dönem GENEL KURULU YAPILDI
 
TTMDnin yeni kurul üyelerinin seçildiği Genel Kurulda TTMD 10. Dönem Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Onur Kurulu üyeleri seçildi. Genel Kurulun ardından yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında TTMD 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına  Gürkan Arı getirildi. 

TTMD 9. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Ünlünün yaptığı açılış konuşması ile başlayan Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerinin karara bağlanması ve 2009-2010 yıllarına ait çalışma raporu Genel Kurul ile paylaşılmasıyla devam etti.
 
Cafer Ünlü konuşmasında, başkanlığı döneminde düzenlenen sempozyum, kongre, eğitim ve diğer organizasyonlarda görev alan ve sorumluluk üstlenenlerin başarılarına dikkat çekerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
2009-2010 yılı Dernek ve İktisadi İşletme Bilanço, Gelir-Gider Tabloları ve Dernek Denetim Kurulu Raporu Genel Kurula sunulmasının ardından, 2009-2010 yılı Yönetim Kurulu Çalışmaları, Genel Kurul tarafından oy birliği ile ibra edildi.
 
Genel Kurulda ayrıca, geçmiş dönemlerin yönetim kurulu başkanları ve sektör temsilcileri, derneğin kuruluşundan bugüne kadar edindikleri deneyimlerini paylaşarak, geleceğe yönelik öneriler getirdi. TTMD Onursal Başkanı Celal Okutan da derneğin yıllar içerisindeki gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tesisat sektörünün günümüzdeki sorunlarına dikkat çekti.
 
Genel Kurul Divan Başkanlığına Ethem Özbakır seçildiği kurul toplantısında, kurul üyelerini seçmek üzere yapılan oylama sonucunda, iki yıl süre ile görev alacak olan TTMD 10. Dönem Yönetim, Denetim ve Onur Kurulu Üyeleri belirlendi.
 
TTMD 10. Dönem Yönetim Kurulu adına söz alan Gürkan Arının yaptığı teşekkür konuşmasının ardından verilen gala yemeği ile Genel Kurul toplantısı sonlandırıldı. 
 
TTMD HAKKINDA

1992 yılında Isıtma, Havalandırma, Klima ve Sıhhi Tesisat alanlarında Mekanik Tesisat Mühendisliğinin ve sektörün gelişmesi için kurulan Türk Tesisat Mühendisleri Derneği TTMD, bugün tasarımcı, uygulayıcı, öğretim görevlisi, imalatçı, mümessil ve işletmeci gibi değişik disiplinlerden gelen profesyonellerin ortak amaçlar için toplandığı bir dernek olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. TTMD, uluslararası platformlarda Türk tesisat mühendislerini temsil ederken ayrıca yurtdışı meslek örgütleri ile temaslarını sürdürerek sektör ile ilgili bilgi ve teknolojik gelişmeleri izlemekte ve üyelerine iletmektedir.
 
TTMD 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Arı

1968 yılında doğdu. 1990 yılında Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesini Makina Mühendisliği Bölümünü bitirdi. 1991-1992 yılları arasında Orme Jeotermal  A.Ş.de Makina Mühendisi olarak görev yaptı. 1992-1994 yılları arasında Jeotermal Enerji ile ısıtma konusunda taahhüt ve araştırma yaptı, 1997 Yılında Gazi Üniversitesinde Yüksek lisansını bitirdi. 1994 1999 yılları arasında Tepe İnşaat San. A.Ş.de Makina Mühendis olarak çalıştı, 2000-2001 yılları arasında Güneş Mühendislikte Şirket ortağı ve Makina Mühendisi olarak çalıştı, 2001 yılından beri kurucu ortağı olduğu Arı Jeotermal  Müh.  Ltd. Şti.nde Makine Mühendisi olarak çalışmakta olup, MMO ve Türk Tesisat Mühendisleri Derneği üyesidir.  Evli ve Fevzi Ata isimli bir oğlu vardır.
 
 
 
TTMD TÜRK TESİSAT MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ- 10.DÖNEM
Yönetim Kurulu Üyeleri                                   Yönetim Kurulu Üyeleri (Yedek)
Gürkan Arı (Başkan)                                      Züleyha Özcan
M. Bülent Özgür (Başkan Yrd)İbrahim Üstün Tatlıdil
Baycan Sunaç (Başkan Yrd)                             Onur Koca
Hırant Kalataş  (Başkan Yrd)                            Atila Kantarman
Bünyamin Ünlü (Genel Sekreter Üye)              Ender İren
Murat Gürenli (Sayman Üye)                           Ayşen Hamamcıoğlu
Abdurrahman Kılıç (Üye)Metin Karabacak
Ömer Köseli (Üye)  İbrahim Akdemir
Güniz Gacaner (Üye)  İ.Hakkı Gerelioğlu
Kemal Gani Bayraktar (Üye)Metin Yazman
Tuba Bingöl Altıok (Üye)          İlhan Tekin Öztürk
Sarven Çilingiroğlu (Üye)   Necdet Canbulat   
Ramazan Yazgan (Üye)Fuzuli Topal

 
Denetim Kurulu Üyeleri    Denetim Kurulu Üyeleri (Yedek)
Aytekin Çakır                                                 Doruk Oflaz
Zeki Aksu                                                          Necdet Altuntop
İbrahim Çakmanus                                             E. Aybars Özer

                                                                                 
Onur Kurulu Üyeleri                                           Onur Kurulu Üyeleri (Yedek)      
Celal Okutan                                                      Engin Kenber
Akdeniz Hiçsönmez                                             Ömer Kantaroğlu
Kevork Çilingiroğlu                                              Erdinç Boz


Geri Dön