02 / 05 / 2024

Tufan Tok: Güzelbahçe-Konak arasında vapur seferleri başlatacağız!

Tufan Tok: Güzelbahçe-Konak arasında vapur seferleri başlatacağız!

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı gazeteci-yazar Tufan Tok, Güzelbahçe'nin sorunlarını bildiklerini ve ilk olarak Güzelbahçe- Konak arasına belediye imkânlanyla oluşturulacak kaynaklarla vapur seferlerini başlatacaklarını söyledi...



BTP  İzmir  Güzelbahçe Belediye Başkan adayı gazeteci-yazar Tufan Tok, Güzelbahçe'nin sorunlarını bildiklerini ve seçimi kazandıklarında ilk olarak Güzelbahçe-Konak arasında vapur seferlerini başlatacaklarını söyledi.


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İzmir Güzelbahçe Belediye Başkan adayı gazeteci-yazar Tufan Tok, Güzelbahçe'nin sorunlarını bildiklerini ve ilk olarak Güzelbahçe-Konak arasına belediye imkânlanyla oluşturulacak kaynaklarla vapur seferlerini başlatacaklarını, böylece bilhassa yaz aylarında oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçileceğini söyledi. BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'a ait Milli Ekonomi Modeli'nin Rusya'da uygulanmasıyla Rusya'nın tekrar süper güç haline geldiğini söyleyen BTP Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Tufan Tok, seçilmeleri halinde Güzelbahçe'de sadece rutin belediye hizmetleri ile kalmayacağını Milli Ekonomi Modeli'ni uygulayarak istihdama da önem vereceğini belirtti.


Ayrıca Güzelbahçe sahil yolu etrafında ilçeye yakışmayan eski binaların kentsel dönüşüm yoluyla yenilenmesinin önünü açacak çalışmaların da başlatılacağını söyleyen BTP Güzelbahçe Belediye başkan adayı Tufan Tok, Güzelbahçe halkının oylarını verirken kendilerine faydası olmayacak aday ve partilere değil, BTP'nin projelerine destek vermelerini istedi. Tok, Güzelbahçe dağlarının rüzgar gülü projesine uygun olduğunu ve projenin hayata geçirilerek Güzelbahçe halka daha uygun bir fiyatla elektrik verilmesinin BTP'nin en önemli projeleri arasında olduğunu ifade etti. Güzelbahçe halkının sorunlarını dinleyen BTP adayı Tufan Tok halktan gelen "termal su" isteğini de hayata geçirecek proje üzerinde çalışacaklarını sözlerine ekledi. 


Yeni Mesaj Gazetesi 


Geri Dön