28 / 04 / 2024

TÜGİAD Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu, dönüşüm raporunu açıkladı!

TÜGİAD Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu, dönüşüm raporunu açıkladı!

TÜGİAD Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu, kentsel dönüşümle ilgili hazırladığı raporu açıkladı. Raporda, Bayraklı sahil şeridinde Sidney Opera Binası gibi deniz üzerine yapılacak sembol nitelikli bir kültür sanat merkezi önerildi.



TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu, kentsel dönüşümle ilgili hazırladığı raporu kamuoyuna açıkladı. Bayraklı Tower'daki Dernek binasındaki basın toplantısında TÜGÎAD Ege Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Evren Taşkıran, Komisyon Üyeleri Arda Işık, Onur Çetin ve Birkan Karayılanoğlu'nun hazırladığı raporda kentsel dönüşümde yapılması gerekenler açıklandı. 

Raporda, Bayraklı sahil şeridinde Sidney Opera Binası gibi deniz üzerine yapılacak sembol nitelikli bir kültür sanat merkezi önerildi. 

Raporu değerlendiren TÜGİAD Ege Şube Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan, kentsel dönüşümü çok önemli bulduklarını belirtti, "İzmir'in betonlaşmasını istemiyoruz.  İzmir  ruhu olan, yaşayan bir şehir olmalı. Marka kent ancak bu şekilde olunur" dedi. 

TÜGİAD üyeleri, kentsel dönüşümle ilgili rapor hazırladı. 


Sabah Egeli


Geri Dön