14 / 05 / 2024

Tuluyhan Uğurlu, yeniden Sapphire'de konser verecek!

Tuluyhan Uğurlu, yeniden Sapphire'de konser verecek!

Geçtiğimiz ağustos ayında İstanbulun en yüksek binası Sapphirede 236 metrede sahneye çıkan Tuluyhan Uğurlu, büyük ilgi gören konserlerini aynı mekanda tekrar ediyor



Konserler 14 Ekim Cuma ve 15 Ekim Cumartesi akşamları saat 20.30da, Sapphire Seyir Terasının bir üst katında (55. Kat) 360 derece İstanbul manzaralı etkinlik salonunda gerçekleşecek. Tuluyhan Uğurlu konserde Sonsuza Kadar İstanbul isimli eserini seslendirecek. Eser İstanbul üzerine hazırlanmış özel bir görsel gösteri eşliğinde sunuluyor.  

Sonsuza Kadar İstanbul Bölümler

Tuluyhan Uğurlunun Dünya Başkenti İstanbul un ardından İstanbul için yazdığı ikinci eser Sonsuza Kadar İstanbul da İstanbulun geçmişi kadar geleceğine da bakarak, dünden bugüne ve yarına bağlar kuruyor. Konserin bölümleri şöyle: Asya ve Avrupanın Büyülü Buluşması/Aşkın ve Aşıkların Şehri/Sinan Göklere Yükseliyor/İstanbulda Sonbahar/Sana Dün Bir Tepeden Baktım/İstanbul Esaretle Tanışıyor/Kurtuluşa Doğru/24 Saat İstanbul. Tuluyhan Uğurlu konseri solo piyano ile seslendiriyor.

Birlikte düşlerimizle İstanbulu geleceğe hazırlıyoruz 

2003den beri konserlerini konser salonlarının dışına taşıyan ve müziği ile meknın enerjisini birleştiren Tuluyhan Uğurlu ilk kez teknoloji ve bilimin muhteşem beraberliği ile göklere yükselen çağdaş bir başyapıtın zirvesinde çalıyor. 261 metre anten yüksekliği ile Avrupanın en yüksek binası olan Sapphire İstanbulda konser vermesinin nedenini Tuluyhan Uğurlu şöyle anlatıyor:Yaşam sizin dünyaya ve hatta kinata nereden baktığınıza bağlı olarak gelişiyor. 2006dan beri dinleyicimi Dünya Başkentinin tarihi mekanlarında gezdirmeye, yaşadığımız bu muhteşem kenti  farklı bir bakışla görmeye ve düşündürmeye çalıştım. Şimdi hep birlikte insanın yapabileceği en ileri teknoloji ile imar edilen bir çağdaş başyapıta,  İstanbulun zirvesine çıkıyoruz ve kente bir de yukardan bakıyoruz. Günlük karmaşadan uzak, güzellikleri ve eksikleriyle İstanbulu izliyoruz. Ve zirve noktasında kendimize soruyoruz: Ben bugüne kadar türlü güzelliklerini yaşadığım, o büyük enerjisini paylaştığım bu kent için ne yapabilirim, ne düşler kurabilirim. Birlikte düşlerimizde İstanbulu geleceğe hazırlıyoruz. Düşlerimizin sınırı yok, düşlerimize kimse karışamıyor. Ve şunu çok iyi biliyoruz ki, her şey düşlerle başlıyor ve dünya geleceğe hazırlanıyor.

İstanbul göklerinde uçmaya hazır mısınız

14 Ekim Cuma ya da 15 Ekim Cumartesi akşamları saat 20.30da  İstanbulun 8. Tepesinde Sapphirede, yaşadığımız ve belki de farkına varmadığımız bu muhteşem kenti  hiç görmediğimiz açılardan içimize çekmeye hazırlanıyoruz. Tuluyhanın piyanosu bize yeni mutluluklar sunmaya, dünü, bugünü ve yarını tek bir günde yaşatmaya hazırlanıyor. Sapphire teras katında çay ya da kahvenizi yudumlayıp, tümüyle üzeri açık 56. Katta fotoğraflarınızı çekip, ardından muhteşem bir konserde bu ortak mutluluğu yaşamak ister misiniz     

TULUYHAN UĞURLU İSTANBULUN ZİRVESİNDE ÇALIYOR
14 Ekim Cuma 15 Ekim Cumartesi Saat 20.30
Sapphire İstanbul Seyir Terası Etkinlik Salonu
Biletler: Biletix (0216 556 98 00) www.biletix.com
Bilet almak için şu linke tıklayınız: http://web03.biletix.com/search/TURKIYE/tr#tuluyhan


Geri Dön