17 / 05 / 2024

Tüm gözler euroya çevrildi! Euro bugün kaç TL oldu? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Tüm gözler euroya çevrildi! Euro bugün kaç TL oldu? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Döviz kurları bugün de ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru gün içerisinde yükselişe geçerken tüm gözler euroya çevrildi. Peki euro kuru ne kadar oldu? Euro kaç TL? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...



TÜM GÖZLER EUROYA ÇEVRİLDİ

Euro kuru geçen haftayı artışla kapattı. Geçen hafta kapanışta euro alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,50 TL seviyesinde işlem gördü.

Euro kuru bugün 0,09 düşüşle güne başladı, euro haftaya değer kaybederek başladı. Euro kuru gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçti. Bugün  euro alış fiyatı 17,48 TL, satış fiyatı 17,53 TL seviyesinde güne başladı. Kapanışta euro kuru alış fiyatı  17,50 TL,satış fiyatı 17,58 TL bandında işlem görüyor.

Doları şimdi bir kenara bırakın! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor! Euro kurunda son dakika gelişmesi...

1 eurosu olanı bile ilgilendiriyor! Piyasalarda neler oluyor? Euro kurunda son dakika gelişmesi...

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön