29 / 04 / 2024

Tüm gözler euroya çevrildi! Euro bugün kaç TL oldu? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Tüm gözler euroya çevrildi! Euro bugün kaç TL oldu? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Döviz kurları bugün de ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru gün içerisinde yükselişe geçerken tüm gözler euroya çevrildi. Peki euro kuru ne kadar oldu? Euro kaç TL? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...



Elinde belli bir miktar parası olan yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından euro kuru yakından takip ediliyor..

Euro kuru geçtiğimiz haftaya 17,47 liradan başlarken euroda piyasalar euro bölgesi ve Avrupa birliği enflasyon verileri ile hareketlenmeye başladı. Enflasyon oranlarındaki yükseliş karşısında euro/TL değer kaybetti. Gün içerisinde dalgalanmalar yaşayan euro kuru kapanışta yükselişe geçti. Haftayı yükselişle kapatan euro yeni haftaya düşüşle başladı.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? işte son dakika euro kuru 4 Temmuz 2022... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön