29 / 04 / 2024

Tuna Ev Türkiye'deki satış noktalarını artırıyor!

Tuna Ev Türkiye'deki satış noktalarını artırıyor!

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine hizmet sunan Tuna Ev, Türkiye'deki satış noktalarını arttırma kararı aldı. Markanın ilk durakları arasında Zonguldak yer alıyor




Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine hizmet sunan Tuna Ev, Türkiye'deki satış noktalarını artırıyor. 

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine hizmet sunan Tuna Ev, Türkiye'deki satış noktalarını artırıyor. Markanın ilk durakları arasında Zonguldak yer alıyor. "Tuna Çelik" adıyla mobilya sektöründe 43 yıldır faaliyet gösteren ve alanında ülkenin en bilinen isimleri arasında yer alan Tuna Ev, ürünlerini İstanbul Silivri'deki 40 bin metrekarelik fabrikada imal ediyor. 


Çalışmalarını anlatan Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, "Amacımız her köşe başında bulunmak kadar yaygınlaşmak değil. Daha seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken ve tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda yer almayı istiyoruz. 


Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz. İstanbul'da mağaza sayımızı arttırmaya devam ederken, Zonguldak'ta yaşayan tüketicileri Tuna Ev ürünleri ile buluşturmayı hedefliyoruz" dedi. "Son 5 yılda hayata geçirdiğimiz inovatif ürünlerle rakiplerimiz arasından sıyrıldık" ifadelerini kullanan Akdağ, "Bugüne kadar 8 patentli ürün geliştirdik. 


Son dönemde en dikkat çeken ürünümüz ise kokulu mobilyamız oldu. İnovatif ürünler ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 


Ticari Hayat




Geri Dön