02 / 05 / 2024

Tuna Ev satış noktalarını arttırma kararı aldı!

Tuna Ev satış noktalarını arttırma kararı aldı!

Türkiye'nin mobilya sektöründe lider firmalardan biri olan Tuna Ev, Türkiye'deki satış noktalan ağını güçlendirecek. Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunuyor...



Türkiye'nin mobilya sektöründe lider firmalardan biri olan Tuna Ev. Türkiye'deki satış noktalan ağını güçlendirecek. Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Tuna Ev. karşılaştığı yoğun talepler sonucunda satış noktalarım arttırma karan aldı. 

Tuna Çelik ismiyle mobilya sektörünün son 43 yılına damgasını vuran ve bugün ev mobilyaları konusunda Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri olan Tuna Ev, büyümeye devanı ediyor. Dünya üzerindeki gelişmeleri ve teknolojileri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri 43 yıldır mobilya sektörüne taşıyan Tuna Ev, kaliteden odun vermeyerek tüketiciye en kullanışlı ve modern ürünleri sunuyor. Tuna Ev mobilyaları, Silivri Kınalı mevkiindeki 40 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Şirket öncelikle Gaziantep. Adana, Bursa, İzmir. Samsun ve Edirne'de yaşayan tüketicileri Tuna Ev ürünleri ile buluşturmayı hedefliyor. 


Hürriyet Gazetesi Gap Çukurova eki


Geri Dön