05 / 05 / 2024

Tunceli Doğalgaz Boru Hattı ihalesi yapıldı!

Tunceli Doğalgaz Boru Hattı ihalesi yapıldı!

İhalesiye düşük teklif, 11 milyon 893 bin lira ile Son Teknoloji Doğalgaz Tesisat İnşaat Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi-Tema Proje İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş Ortaklığı tarafından verildi



Tunceli Doğalgaz Boru Hattı yapım işi ihalesi için en düşük teklif, 11 milyon 893 bin lira ile Son Teknoloji Doğalgaz Tesisat İnşaat Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi-Tema Proje İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş Ortaklığı tarafından verildi. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğünde düzenlenen ihalede, söz konusu işin maliyetinin 7 milyon 66 bin 699 dolar olduğu ifade edildi.
İhaleye, AHM Doğalgaz Isı Sistemleri Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Son Teknoloji Doğalgaz Tesisat İnşaat Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi-Tema Proje inş. ve Tic. Ltd. Şti. iş Ortaklığı, Ekol Yapı inşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vemak inşaat Taahhüt Makina Sanayi ve Ticaret AŞ-Tozoğlu İnş. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ve Koçoğlu inşaat Sanayi Tarım ve Hayvancılık Ticaret AŞ katıldı.

Günboyu

Geri Dön