02 / 05 / 2024

Turgutlu Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun açılışını Başbakan Erdoğan yapacak!

Turgutlu Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun açılışını Başbakan Erdoğan yapacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu iki gün sürecek olan Manisa programı kapsamında ziyaret edeceği Turgutlu'da toplu açılış yapacak, TOKİ konutları ve taşkın koruma projesinin temellerini atacak...




Başbakan Erdoğan'ın, iki gün sürecek olan Manisa ziyareti kapsamında Turgutlu'da toplu açılış ve temel atma törenine katılacağı bildirildi.


Orhan Polat Yağcı tarafından yaptırılan ilkokulla beraber Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi, Dalbahçe İlköğretim Okulu, Hasan Üzmez Ortaokulu, Yunus Emre Rekreasyon Alanı, İnci Üzmez Teknik Lisesi Spor Salonu, Rotary İlköğretim Okulu Spor Salonu, Atatürk Bulvarı'nın yenilenmesi açılışlarını toplu olarak gerçekleştirecek olan Başbakan'ın, ayrıca Turgutlu Belediyesi tarafından TOKİ'ye yaptırılan 282 sosyal konut ile Karaca Ali Deresi Taşma Kontrolü Projesi'nin temellerini atacağı belirtildi.


Açılış ve temel atma töreninin, hayırsever Orhan Polat Yağcı ve devlet işbirliğiyle Yıldırım mahallesinde yaptırılan Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nda gerçekleştirileceği öğrenildi.


Yaklaşık 1 milyon liraya mal olan ve 2013-2014 eğitim öğretim döneminde hizmete giren Orhan Polat Yağcı İlkokulunun açılışıyla ilgili konuşan prodüktör Orhan Polat Yağcı, Başbakan Erdoğan'ı ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, "Cumartesi günü güzel bir açılış olacağını umut ediyorum. Açılışımıza yaklaşık 20 kadar sanatçı arkadaşımız da katılacak" dedi.


AA


Geri Dön