02 / 05 / 2024

Turizm Bakanlığı, Bodrum'u dünya yıldızlarıyla tanıtacak

Turizm Bakanlığı, Bodrum'u dünya yıldızlarıyla tanıtacak

Turizm Bakanlığı, Real Madrid'in yıldız futbolcusu Ronaldo, Hollywood starları Catherine Zeta Jones-Michael Douglas çiftiyle başlayan Bodrum'a ünlü akınını yeni kampanyasında kullanacak



Yıllardır Antalya turizminin gölgesinde kalan Bodrum turizmi bu sene futbolcu Cristiano Ronaldo, Hollywood'un yıldız çifti Catherine Zeta Jones-Michael Douglas ve son olarak da Naomi Campell gibi ünlülerin tatillerinin ardından dünya jet sosyetesi ve basınının da odak noktası haline geldi. Avrupa'daki ekonomik krizle birlikte alternatif tatil merkezi arayan yabancıların ilgisi de Bodrum'a yöneldi. Bu yıldan itibaren Bodrum'u Türkiye'den bağımsız olarak butik tatil ve eğlence merkezi olarak pazarlayan Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, 2012'den itibaren Bodrum'a gelen ünlülerle yeni bir reklam kampanyasına hazırlanıyor.

BODRUM'A ÖZEL DESTİNASYON

Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, bu sene Bodrum'a gelen futbolcu Ronaldo, Michael Douglas, Catherine Zeta Jones gibi ünlülerden izin alarak Bodrum'un reklam kampanyasında ünlüleri kullanacaklarını söyledi. Taşbaşı, 'Catherine Zeta Jones Bodrum'daydı, siz de olmak ister misiniz' gibi bir reklam kampanyasına hazırlanıyoruz. Öncelikle ünlülerden izin isteyeceğiz. Bodrum'u ayrı bir destinasyon olarak pazarlayacağız' dedi.

'Ulaşılabilir St. Tropez'

Ünlülerin bu sene tatillerini geçirdikleri Bodrum, yabancı basının da ilgi odağı oldu. İngiliz Daily Mail gazetesi, Ronaldo ve Catherine Zeta Jones'un fotoğraflarıyla birlikte verdiği haberinde 'Bodrum: Türkiye'nin ulaşılabilir St. Tropez'i' yorumunu yaparken Bodrum'un uygun fiyatı ve artan uçak seferleriyle kolay ulaşımı da anlatıldı.
Sabah


Geri Dön