28 / 04 / 2024

Turizmin yeni gözdesi at safari!

Turizmin yeni gözdesi at safari!

Antalya'nın Kaş İlçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, 'at safari' yaptırıyor.




Antalya'nın Kaş İlçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler  deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, ilçenin eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri içinde 'at safari' yaptırıyor.


Türk turizminin başkenti Antalya'da. alternatif turizmin en yaygın yapıldığı bölge. Kaş ilçesi. Deniz, kum ve güneş üçlemesinin yarımda bölgede kanyon turları, yamaç paraşütü, dalış, mavi yolculuk, kültür gezileri, ATV safari ve doğa turları düzenleniyor. Bütün bunların yanında yerli ve yabancı tatilcilere yönelik son olarak doğada at turları yapılıyor, ince kumlu plajı ve antik eserleriyle dikkat çeken tatil merkezi Patara'daki 2 at çiftliği, turistlere Kaş'ın el değmemiş doğası içinde eşsiz anlar sunuyor. 3 saat suren at turları 1 Mayıs 1 Eylül tarihleri arasında Patara Plajında yapılıyor. Yaklaşık 18 kilometrelik parkurda keyifli bir yolculuk yapan tatilciler, bu tura katılmak için 80 TL ödüyor. At turuna daha çok Avrupalı turistler ilgi gösteriyor. 


Hürriyet Akdeniz 



Geri Dön