17 / 05 / 2024

Türk Barter deprem bölgesine 1 milyon TL toplayacak!

Türk Barter deprem bölgesine 1 milyon TL toplayacak!

Türk Barter, Van depremi için Center Dış Ticaret, Star Medya, KBS Boya, FİBA Faktoring, SHL Dış Tic., Midteks Tekstil, Teknoloji Bilgisayar, Demtaş İnşaat ve Çiçek Sepeti gibi üyeleriyle 1 milyon TL'lik bir kampanya başlattı



Türk Barter, Van Depremindeki depremzedeler için üyeleriyle birlikte Deprem Bölgesine 1 Milyon TL lik kampanya başlattı. Kampanya katılarak bağışta bulunan firmalardan bazıları; Center Dış Ticaret Makine San ve Paz. Ltd. Şti, Star Medya Yay. A.Ş,KBS Boya San. Ve Tic.Ltd. Şti, FİBA Faktoring Hizmetleri A.Ş,SHL Dış Tic.A. Ş, Midteks Tekstil San. Ve Dış Tic.Ltd. Şti. ,Teknoloji Bilgisayar ve tel. San. Tic.Ltd. Şti, Demtaş İnşaat Turizm San. Tic. A.Ş, Çiçek Sepeti İnternet Hizmetleri A.Ş. Turpa Turizm A.Şdir.

Türk Barter ayrıca depremzedeler için toplanan paraların deprem bölgesinde  TOKİ  ya da diğer mütehait şirketlere bağlı olan boş konutlarla ilgili anlaşma sağlanarak, satın alınması ya da kiralanmasıyla, depremzedelerin hızlı bir şekilde çadırlardan konutlara yerleştirilmelerini talep ediyor.

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı yapmış olduğu açıklamada; Bağış Organizasyonun çok daha iyi olabilirdi. Bu tip doğal afet durumlarında devletimizin ve halkımızın çok iyi koordine olup, mağdur olan insanlara çözümün en kısa sürede ulaşmasını sağlamak çok önemlidir. Kaybedilen her an, mağdur olan insanların sıkıntılarının devam etmesi demektir. Devletimizi ve halkımızın ne kadar duyarlı olduğu ise çok açıktır. Yapılması gereken sadece iyi bir organizasyondur" dedi.

 


Geri Dön