06 / 05 / 2024

Türk emlak sektörü dünya çapında hizmetler veriyor!

Türk emlak sektörü dünya çapında hizmetler veriyor!

Türkiye’nin 50 ilinde toplam 108 ofisiyle hizmet veren Premar Gayrimenkul'ün Kurucusu Özgür Erdem İncesu, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.



Ankara merkezli 50 ilde toplam 108 ofisiyle hizmet veren Premar Gayrimenkul'ün Kurucusu Özgür Erdem İncesu, yatırımlardan ve projelerden bahsederken, sektörle ilgili değerlendirmede bulundu.

Dünya Gazetesi'nin İnşaat Eki'nde yer alan habere göre, sadece Türkiye’de değil yurtdışında da gayrimenkul satın almak isteyen müşterilere hizmet vermek için 2017'de yola çıktıklarını söyleyen İncesu, bu bağlamda yurtdışında faaliyet gösteren ilk Türk gayrimenkul zinciri olduklarını söyledi.

Gayrimenkuller yurt dışına pazarlanıyor

İncesu, “Türk emlak sektörü artık dünya çapında hizmetler veriyor. Vatandaşlarımız da en az yabancıların Türkiye’den emlak alım satımı yaptığı kadar yurtdışında emlak yatırımı yapabiliyor. Amacımız, mevcut gayrimenkullerin risk ve potansiyellerini şeffaf bir şekilde ortaya koyarak en iyi şekilde pazarlanmasını sağlamak ve etkin portföy yönetim araçları ile yatırım sürecini kolaylaştırmaktır” diye konuştu.

''Hedefimiz Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olmak''

2019 hedefleri hakkında konuşan İncesu, “ Hedeflediğimiz bayi sayısına yaklaşırken, Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak pazarlama zinciri olmayı şimdiden başarmış bulunmaktayız. Hedefimize emin adımlar ile yürürken, bünyemizde faaliyet gösterecek ‘Sürekli Eğitim Akademisi’, ‘Dijital Pazarlama ve Teknoloji Birimi’ ile ‘Müşteri İlişkileri Birimleri’ sayesinde iş ortaklarımızı ve bayilerimizi tüm konulardaki gelişmelerden ‘Emlak Ofisi Yönetim Platformu’ aracılığıyla sürekli bilgilendiriyoruz. Bu sayede doğru bilgi akışını hızlandırmakla beraber gayrimenkul portföylerini ve müşterilerinizin gayrimenkul taleplerini eşleştirip daha hızlı ve kolay şekilde kazanç elde etmelerine imkan sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

İncesu, son olarak “Hedefimiz ‘Birlikten Kuvvet Doğar’ felsefesi ile hareket eden ve yerel ile global ağı birbirine bağlayan en geniş network ağına sahip emlak pazarlama zinciri olmaktır” dedi.


Geri Dön