28 / 04 / 2024

Türk firmaları yatırımcıları İstanbul'da ağırlayacak!

Türk firmaları yatırımcıları İstanbul'da ağırlayacak!

Bu ay Cityscape Global kapsamında Körfez’e çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. 12-14 Ekim’de yatırımcılar İstanbul’da bire bir görüşmeler yapacak.



Gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcısıyla arayı soğutmamak için İstanbul’da bir buluşma düzenliyor. Eylül ayı başında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global’e 61 firma ile katılan Türk gayrimenkul sektörü, fuarda görüştüğü yatırımcılarla İstanbul’da yeniden bir araya geliyor. Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), 12-14 Ekim tarihleri arasında ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliğini düzenlenleyecek. İTO, DEİK, TİM ve MÜSİAD da organizasyona destek verecek. 

 

Körfez ülkelerinden özel ve kurumsal yatırımcıların, gayrimenkul geliştiricilerin, broker ve danışmanların davet edileceği organizasyonda gayrimenkul sektörün temsilcileri için birebir görüşme ve tanıtım yapma imkanı sağlanacak. 

 

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştiricileri projelerini ve Türkiye’deki fırsatları yurtdışından gelen yatırımcılarına aktarma şansı elde edebilecek. Ayrıca Türkiye’deki yerel proje geliştiricileri ve inşaat yapımcısı gruplarla uluslararası yatırımcıların ortaklıklar kurmasını sağlamak amaçlanıyor. 

 

Bire bir görüşme

 

‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliği, Cityscape organizatörleri ile birlikte hayata geçiriliyor. Organizasyonun başarılı olması durumunda 6 ayda bir farklı şehirlerde de düzenlenmesi planlanıyor. Gayrimenkul yatırımcılarına yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında, 20 firma yer alacak. Bu 20 firmanın temsilcisi, yatırımcılarla bire bir görüşmeler yapacak.


Vatan


Geri Dön