İş Fırsatları

Türk Hava Yolları 28 ilde deneyimsiz ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! 

Türk Hava Yolları THY kapsamında take-off 101 başvuruları 28 şehir için alınmaya başladı. Peki başvuru şartları ne? THY hangi illerde personel alacak? İşte detaylar...Türk Hava Yolları deneyim şartı ve KPSS şartı olmadan yeni personel alımı yapacak

THY personel alımı süreci başladı. Türk Hava Yolları deneyim şartı ve KPSS şartı olmadan yeni personel alımı yapacak. “Take-Off 101 (Anadolu Part-Time)” kapsamında başvurular online olarak alınacak. 

THY PERSONEL ALACAĞI İLLER

THY personel alımını yapacağı illeri tek tek açıkladı. İşte THY'nin personel alacağı o iller: Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Mardin, Muş, Ordu-Giresun, Siirt, Sivas, Şırnak, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak.

THY TAKE OFF 101 (ANADOLU PART-TİME) NEDİR?

Take-Off 101 (Anadolu Part-Time), lisans 3. sınıf öğrencisi iken değerlendirme süreçlerine katılım sağlayan ve süreçleri başarıyla tamamlayan öğrencilere Türk Hava Yolları THY’nin Anadolu İstasyonlarında part-time çalışma fırsatı sunan bir yetenek programı olarak biliniyor. İşte başvuru şartları...

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Adaylar başvurularını 8 Mayıs 2022 tarihine kadar aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden online olarak yapmaları gerekiyor. Adayların başvurularda sadece ‘’tek çalışma yeri” tercih hakkı bulunmaktadır. Yapılan başvurular, öğrencisi olunan okulun ve ikametin bulunduğu şehir uyumu gözetilerek değerlendirilmeye alınacak. İşte başvuru ekranı.

Başvuru için tıklayın.

İmkanınız varsa mutlaka dolar alın! Bugün son gün, yoksa geç olabilir

İstanbul Balık Hali 5 Mayıs 2022; Dip balık, diğer deniz ürünleri, pelajik balık, iç su balıkları 5 Mayıs fiyat listesi