12 / 05 / 2024

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.



Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

THY’nin sunduğu yüzde 40 indirimli uçak bileti kampanyası hakkında detaylar

Hava yolu şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre, sınırlı bir süreyle Ankara ve İstanbul arasında yolculuk yapan kişiler %40 indirimli bilet fırsatından yararlanma şansına sahip olacaklar. Vergi ve harçların dışında ücretlerin internet üzerinden belirleneceği açıklandı. U sınıfının kampanyadan hariç tutulduğu açıklanmıştır. KKTC ve Codeshare uçuşlarında bu indirimin geçerli olmadığı duyurulmuştur. Geçerli olduğu hava yolu şirketleri arasında Türk Hava Yolları ve AnadoluJet vardır. Bilet alındıktan sonra iptal, değişiklik veya iade yapılmak istendiğinde orijinal bilet kuralları uygulanacaktır. İade veya değişiklik yapıldığında sunulan indirimden yararlanma hakkı geçerliliğini kaybedecektir.

THY'den deprem bölgesi için flaş karar! O uygulama bir müddet daha devam edecek

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön