Ulaşım

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

THY, KKTC uçuşları için avantajlı bilet kampanyası başlattığını duyurdu. Buna göre, THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, bugün ve yarın satın alacakları biletlerle 12 Şubat ile 4 Nisan tarihleri arasında KKTC'ye, her şey dahil tek yön vergiler hariç 449 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı elde edecek.

Kampanya kapsamında yer alan  ayrıntılı bilgilere THY'nin internet sitesinden ulaşılabilir.

Ailenizle KKTC’ye uçmak yüzde 20 indirimli!

Ailenizle yapacağınız KKTC çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya seyahatlerinizde yüzde 20 indirimle uçabilirsiniz!

Öğrenci indirimi KKTC uçuşlarında 2 kat bagaj hakkı sunuyor!

Öğrencilerimizin her anlarında yanlarındayız. Sevdiklerinize ve okulunuza hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşın diye, Türk Hava Yolları ayrıcalıklarını ihtiyaçlarınıza göre özelleştirdik.

THY ÖZEL SEKTÖR MÜ?

22.08.1990 tarih ve 90/822 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile THY'nin özelleştirilmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda 1994 senesinde  çı- kartılan 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun'un 35. maddesi uyarınca Başbakanlık ile ilgili kuruluş olarak İktisadi Devlet Teşekkülleri (İDT) arasında yerini aldı.  Buna göre Türk Hava Yolları yüzde kaçı devletin? 24 Şubat 2017 senesinde yayımlanan kararname ile devlete ait yüzde 49,12 oranındaki hissenin Türkiye Varlık Fonu'na devredilmesi kararlaştırılmıştır. Daha sonra hisselerinin yüzde 50,88'i halka açıkken yüzde <0,01'ı ise . C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yetkisinde bulunmaktadır. 

THY NEDEN TERCİH EDİLİYOR?

Türk Hava Yolları, sivil hava taşımacılığı sektöründe uçuş emniyeti, güvenilirliği, ürün yelpazesi, hizmet kalitesi ve rekabetçi konumu ile tercih edilen, Avrupa'nın önde gelen ve küresel ölçekte faal bir hava yolu şirketidir.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!