29 / 04 / 2024

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Türk Hava Yolları (THY) yeni bir kampanya başlattığını ilan etti. Son dakika açıklanan kampanyaya göre aynı soy isme sahip aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim yapılacak.

Bugün start alan kampanya için son biletleme tarihi 2 Nisan 2024 olurken son seyahat tarihi de 4 Nisan 2024 olarak açıklandı.

THY UCUZ BİLET KAMPANYASI

THY, yurt içi uçuşlarda geçerli olacak yeni kampanyasının detaylarını resmi internet sitesinden paylaştı. THY'nin yeni kampanyası aile üyeleriyle uçuş yapacaklar için çeşitli fırsatlar sağlamaya devam ediyor.

İşte THY aile indirimi için gerekli şartlar:

THY den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Kampanya tüm yurt içi, tek yön veya gidiş dönüş Ekonomi Kabin uçuşlarda (U, W, P, V ve L/cl ücret sınıfları hariç) geçerli olacak.

Kampanya noktasında aynı rezervasyon kaydında yer alan tüm yolcuların aynı soyadı taşıması durumunda yüzde 20 indirim uygulanacak.

Kampanya Türk Hava Yolları mobil uygulaması, satış ofisleri, web sitesi ve yetkili acentelerden satılan biletlere uygulanacak.

Kampanyadan yararlanılabilmesi için hanedeki tüm kişilerin soyadı hanesi, aynı şekilde doldurulması gerekiyor.

Çift soyadına sahip kişiler rezervasyon sırasında soyadı kısmına beraber seyahat edeceği ailesine ait soyadı girmesi gerekiyor. Diğer soyadları isim hanesine, isimlerinden sonra girilmelidir.

Kampanya çerçevesinde rezervasyon numarası altında bebek yolcu bulunabilir fakat bebek yolcu ücretine indirim uygulanmayacak.

TYH tarafından yapılan açıklamaya göre aynı rezervasyon numarası altında en az 3 yolcu bulunması durumunda uygulanacak. Yolcular arasında bebek olması durumunda en az 4 yolcu olması gerekiyor.

İndirim, uçuştan iki gün öncesine kadar gerçekleştirilen rezervasyon ve biletlemelerde uygulanacak. Kampanya Kıbrıs'a yapılacak uçuşları kapsamayacak. Kampanya, aktarmalı seferlerde de geçerli olacak.

İlgili kampanya ve kuralları sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olurken  açık olarak düzenlenen biletlerde geçerli olmayacak.

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

ABD'de konut başlangıçları Eylül'de yüzde 7 arttı!

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 


Geri Dön