01 / 05 / 2024

Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!

Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!

Türk Telekom, 1 Temmuz 2023 itibarıyla geçerli olacak zam oranlarını duyurdu ve kullanıcılarını bekleyen zamlarla ilgili bilgi verdi. Kullanıcılar, yaklaşık olarak yüzde 38'e varan zam oranlarıyla karşı karşıya kalacaklar.



Son dönemde Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunun etkisiyle maliyetler önemli ölçüde yükseldi. Bu durum pek çok sektörde fiyat artışlarına yol açtı. Son olarak, Türkiye'nin önde gelen internet sağlayıcılarından Türk Telekom, taahhütsüz internet paketlerine ve bir defaya mahsus ücretlere zam yapacağını duyurdu.

Türk Telekom dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!Cumhuriyet'in haberine göre; Türk Telekom, bugün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruyla 1 Temmuz tarihinden itibaren internet paketleri ve tek seferlik ücretlerde zam yapılacağını ilan etti. Güncellenen fiyat listesine göre, minimum yüzde 20 oranında bir fiyat artışı gerçekleştirilecek.

Peki, Türk Telekom internet tarifeleri ne kadar oldu? Türk Telekom tarifelerinde 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak fiyat listesi...


Geri Dön