28 / 04 / 2024

Türk Ytong Sanayi şžirketi, 47. yılını kutladı!

Türk Ytong Sanayi şžirketi, 47. yılını kutladı!

İnşaat sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.şž, 47. Kuruluş Yıldönümü"nü 14 Aralık 2010, Salı günü, dört fabrikasında düzenlenen törenler ve Suada"da düzenlenen bir davetle kutladı.



47. Yıl kutlamaları çerçevesinde Pendik, Tekirdağ, Antalya ve Bilecik"te bulunan Ytong Fabrikaları"nda düzenlenen eş zamanlı törenler, videokonferans yöntemiyle canlı olarak gerçekleştirildi. Törenlerde Ytong"a uzun yıllar emek vermiş çalışanlara œKıdem Ödülleri verildi.

Akşam Suada"da düzenlenen resepsiyona Türk ve Alman Ytong ortakları ve   çalışanları ile inşaat sektörünün, üniversitelerin ve basının önde gelen isimleri katıldı.

Halit Kıvanç"ın sahne gösterisi ve İstanbul Gelişim Orkestrası"nın etkileyici performansıyla renklenen gecede, yapımcılığını Nebil Özgentürk"ün üstlendiği ve 2013 yılında gerçekleştirilecek 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri için hazırlanmakta olan, Ytong belgeselinin kısa bir ön gösterimi yapıldı. 400"den fazla konuğun coşkuyla alkışladığı belgeselde, Ytong"un 50"li yıllarda İstanbul Hilton Oteli inşaatı ile başlayıp yılda 50 bin m ³ üretimden yaklaşık 2 milyon m ³"e ulaşan başarı öyküsü, dönem hikayeleri ile paralel olarak anlatılıyor.

Basında yer alan diğer haberler:

47. yıla özel kutlama
Türk Ytong Sanayi 47. kuruluş yıldönümünü dört fabrikasında düzenlenen törenler ve Suada"da düzenlenen bir davetle kutladı. 47. Yıl kutlamaları çerçevesinde Pendik, Tekirdağ, Antalya ve Bilecik"te bulunan Ytong Fabrikaları"nda düzenlenen eş zamanlı törenler, video konferans yöntemiyle canlı olarak gerçekleştirilirken Ytong"a uzun yıllar emek vermiş çalışanlara törenlerle œKıdem Ödülleri verildi.
Halit Kıvanç"ın sahne gösterisi ve İstanbul Gelişim Orkestrası"nın canlı performans gerçekleştirdiği gecede yapımcılığını Nebil Özgentürk"ün üstlendiği ve 2013 yılında gerçekleştirilecek 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri için hazırlanmakta olan, Ytong belgeselinin kısa bir ön gösterimi yapıldı.
400"den fazla konuğun izlediği belgesel, Ytong"un 50"li yıllarda İstanbul Hilton Oteli inşaatı ile başlayıp yılda 50 bin metreküp üretimden yaklaşık 2 milyon metreküpe ulaşan öyküsü ve dönem hikayelerini içeriyor.


Geri Dön