05 / 05 / 2024

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…



Yörük aracı ile ilgili bilgiler veren Çorbacıoğlu, şu şekilde konuştu:

"Sağdan direksiyon olmasının nedeni, ana hedeflerimizden bir tanesi Uzak Doğu pazarı, ona yönelik olarak getirmiş olduk. Malumunuz daha önce basına da yansımıştı. Bu aracımıza Japonya Silahlı Kuvvetleri tarafından bir ilgi de mevcut. Hem yeteneklerimizi hem de bu yeni varyantı da burada gösteriyoruz. Yörük 4x4 aracımız diğer araçlarımız gibi birçok kullanıcılara şu anda hizmet veriyor. NATO standardında balistik ve mayın koruması sunuyor. 2022 itibarıyla da baktığınız zaman Güney Amerika'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Körfez'e, Asya'ya, hatta Uzak Doğu'ya kadar birçok kişiye araçlarımız şu anda hizmet vermekte."

Çok çeşitli olan pazarlarda faaliyetler gösterdiklerini, iş geliştirme çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Çorbacıoğlu, "Baktığınız zaman Avrupa'da ciddi müşterilerden, büyük ülkelerden de talepler var. Bunlardan bir tanesi de Macaristan. O coğrafyada farklı ülkeler ile görüşmelerimiz devam ediyor. Burada da heyet açısından güzel görüşmeler yaptık. Açıkçası yoğun bir fuar da oldu bizim için. Fuar ardından da bu görüşmelerin takibini devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Hurdada indirim üstüne indirim! Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 30 Ekim 2022

TOKİ’den İstanbul’a 625 konut!

Borsa İstanbul’da yükseliş potansiyeli!


Geri Dön