13 / 05 / 2024

Turkcell Antalya'ya konsept mağaza açtı!

Turkcell Antalya'ya konsept mağaza açtı!

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, "Antalya'da Turkcell mağazasını açmaktan dolayı çok mutluyuz. Müşterilerimize bu doğrultuda hizmet sunmak için çalışıyoruz." dedi...




Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, "Bu kadar yoğun kullanımı olan bir markanın müşterilerine karşı sorumluluk anlayışı ile hareket etmesi lazım. Bu yüzden yeterli altyapımız ve teknolojimiz ile tüm müşterilerimize hizmet vermeye gayret ediyoruz" dedi.


Turkcell, iletişim teknolojisi perakendeciliğinde önemli bir yere sahip olan mağazalarından 5'incisini Antalya'ya açtı. Mağaza açılışında konuşan Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış bin 189 Turkcell İletişim Merkezi'ne rol model olarak tasarlanan Turkcell mağazalarının, müşteri dostu perakendecilik ve yenilikçi uygulamalarıyla müşteri deneyimini yukarıya taşıdığını bildirdi.


Mağazanın son teknoloji ile donatıldığını ve 29 Turkcell çalışanı ile müşterilerine hizmet vereceğini ifade eden Acar, bir teknoloji uzmanı mağazasını daha hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. 


Turkcell'in dünya çapında 15 binin üzerinde hizmet noktası, bin 189 da iletişim merkezi bulunduğunu ifade eden Acar, "Bu kadar yoğun kullanımı olan bir markanın müşterilerine karşı sorumluluk anlayışı ile hareket etmesi lazım. Bu yüzden yeterli altyapımız ve teknolojimiz ile tüm müşterilere hizmet vermeye gayret ediyoruz" diye konuştu.


Acar, Turkcell iletişim merkezlerinin yüzde 83'ünün, yani 985'inin ana caddelerde, yüzde 13'ünün ise alışveriş merkezlerinde yer aldığını belirterek, şunları söyledi:


"Antalya'da Turkcell mağazasını açmaktan dolayı çok mutluyuz. Hizmet kalitesinin, uzman çalışanlar, daha büyük ve geniş alanlarda hizmet vermek, müşteri deneyiminde liderlik gibi değerlerle bağlantılı olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimize bu doğrultuda hizmet sunmak için çalışıyoruz." 


Konuşmanın ardından mağazanın açılışı yapıldı.


AA


Geri Dön