07 / 05 / 2024

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

Yıllardır telekomünikasyon sektöründe hizmet veren ve bulunduğu pazarda ciddi bir paya sahip olan Turkcell, insanların ekonomik kriz ve yükselen enflasyon karşısında yaşadıkları mağduriyetleri bir nebze olsun giderebilmek adına yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.



EV TÜPLERİNDE İNDİRİM!

İpragaz ile yeni bir iş birliğine imza atan Turkcell, iş birliği neticesinde düzenlenen yeni kampanya ile ilgili detayları paylaştı. Bu çerçevede Turkcell Bizce uygulamasının kullanıcılarına indirimli mutfak tüpü satın alma fırsatının sunulacağının altını çizen firma, kampanya koşullarını yerine getiren herkese 12 kilogramlık ev tüplerinin 285 liradan satılacağını duyurdu.

TURKCELL- İPRAGAZ EV TÜPÜ KAMPANYASI AYRINTILARI

Geliştirilmiş olan yeni ev tüpü kampanyasının 100 bin kullanıcı ile sınırlı olduğunu vurgulayan Turkcell, kampanyadan 45 gün içerisinde sadece bir defa yararlanılabileceğini ifade etti.

Turkcell’den gündeme bomba gibi düşecek kampanya! Bu kampanya aklınızı başınızdan alacak!

TURKCELL- İPRAGAZ EV TÜPÜ KAMPANYASI BAŞVURUSU

Turkcell- İpragaz iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan yeni ev tüpü kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, Turkcell Bizce uygulaması üzerinden bir şifre almaları gerektiği belirtildi. İlave olarak IPRAGAZ yazıp 2263’e kısa mesaj gönderilerek de şifre alınabileceğini ifade eden Turkcell, söz konusu şifrenin en yakın İpragaz bayisi ile paylaşılması halinde indirimin tanımlanacağını duyurdu.

Turkcell, ayrıca kampanyaya son katılım tarihinin 7 Şubat 2023 olduğunu vurguladı.

PTT isteyen herkese 10 bin TL dağıtıyor!  Sadece SMS atmanız yeterli! Bu para kapış kapış gidiyor!

Ziraat Bankası’ndan herkese son dakika bildirimi gitti! İsteyen herkese anında 500 TL dağıtıyor! Süre dolmadan başvurun!

Denizbank’tan EYT’lilere alkışlanacak jest! EYT’lilere bir güzel haber de Denizbank’tan!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön