29 / 04 / 2024

Türkiye bu yıl Paskalya rezervasyonlarında zirvede!

Türkiye bu yıl Paskalya rezervasyonlarında zirvede!

Nisandaki Paskalya Bayramı şimdiden rezervasyonları doldurdu. Özellikle İstanbul otellerinin nisan sonuna kadar yüzde 100 dolulukla çalışması bekleniyor. TUI Almanya'nın açıklamasına göre, Türkiye bu yıl Paskalya rezervasyonlarında zirvede.



TÜRK turizmini çok yoğun bir ay bekliyor. Bu yıl 20 Nisan'da kutlanacak olan Paskalya Bayramı dolayısıyla özellikle İstanbul otelleri şimdiden doldu. Doluluklann nisan boyunca yüzde 100'lerde seyretmesi bekleniyor. 


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, nisan ayı Beima Toprak rezervasyonlannın gayet iyi olduğunu belirterek "Nazar değmesin" temennisinde bulundu. 


Kültür turlarına yoğun talep Yabancılara yönelik erken rezervasyonun çok iyi gittiğini dile getiren Ulusoy "Satışlanmızın yüzde 9095'ini tamamladık" dedi. Özellikle İstanbul'da otel doluluk oranlarının yüzde 100'ü bulmasını beklediklerini aktaran Ulusoy, ağırlıklı talebin kültür turlanna olduğuna dikkat çekti. Mövenpick Hotel istanbul'un Gelirler ve Rezervasyon Direktörü Zeynep Adıgüzel de, şunları söyledi: "Özel bir Paskalya konaldama paketi hazırladık. 14-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan paketimize yoğun ilgi var. 2014 için doluluğun hafta içi yüzde 100, hafta sonu yüzde 80 olacağını öngörüyoruz. Özellikle İspanyol pazarından talepler alıyoruz." Öte yandan Turizmgazetesi.com'da yayınlanan bir değerlendirmede, TUI Almanya'nm açıklamasına göre, Paskalya rezervasyonlannda geçen yıl 5 'inci sırada olan Türlüye, bu yıl en çok talep gören destinasyon oldu. 



Star


Geri Dön