02 / 05 / 2024

Türkiye Çimse-İş Sendikası'ndan Antalya'ya otel!

Türkiye Çimse-İş Sendikası'ndan Antalya'ya otel!

Türkiye Çimento Seramik Toprak ve Cam Sanayi İşçileri Sendikası, Alanya’nın Okurcalar Mahallesi Karaburun mevkiinde satın aldığı 5 dönüm arazi üzerine 116 oda 367 yatak kapasiteli otel yapmak için çalışmalara başladı.



Türkiye Çimento Seramik Toprak ve Cam Sanayi İşçileri Sendikası, Alanya’nın Okurcalar Mahallesi Karaburun mevkiinde satın aldığı 5 dönüm arazi üzerine 116 oda 367 yatak kapasiteli otel yapmak için çalışmalara başladı. Sendika’nın projeyle ilgili olarak Çevre ve Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlatıldı. Projenin  inşaat aşaması 20 ayda tamamlanarak tesisin 24 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor. Tesisin inşaat aşamasında 40 personel, işletme aşamasında turizm sezonu içinde ise ortalama 40 personel çalıştırılacak.

 

Maliyeti 8 milyon 558 bin lira 

Antalya Havaalanından yaklaşık 93 kilometre Okurcalar Mahallesine yaklaşık 3 kilometre mesafe uzaklıkta yer alan tesis alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında Turizm ve 2’nci  Konut alanı olarak gözüküyor. Projenin tahmini bedeli 8 milyon 558 bin lira. Tesiste yer alması planlanan üniteler ise şöyle: Ana Restaurant, Alakart Lokantalar, Kahvaltı ve Pastane Salonu, Toplantı Salonları, Eğlence Ve Oyun Salonu, Lobi Bar, Snek Bar, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu, Business Center(Çalışma Salonu) Kütüphane, Türk Hamamı, Sauna, Masaj Odaları , Buhar Banyosu, Fitnes Salonu,Aletli Jimlastik Salonu, Bavulluk, İdari Ofisler, İnfo Odaları, Satış Üniteleri, Berber- Kuaför ve Otopark. 


Antalya İleri


Geri Dön