29 / 04 / 2024

Türkiye Elektrikli Vinç İmalatçıları Derneği ilk çalıştayını yapıyor!

Türkiye Elektrikli Vinç İmalatçıları Derneği ilk çalıştayını yapıyor!

Sektöre uluslararası standartlar getirmek ve yerli vinç alımını teşvik etmek amacıyla 100 milyon dolarlık sektörün yüzde 65'ini temsil eden 8 yerli vinç imalatçının kurduğu Türkiye Elektrikli Vinç İmalatçıları Derneği ilk çalıştayını yapıyor



TEVİD İLK ÇALIŞTAYINI YAPIYOR
 
Otomotivden makineye, demir çelikten metal eşyaya, tersaneden kimyaya kadar sanayinin hemen her alanında kullanılan vinç imalatçıları atağa kalkıyor.

Denetimsiz imalatı önlemek, sektöre uluslararası standartlar getirmek ve yerli vinç alımını teşvik etmek amacıyla 100 milyon dolarlık sektörün yüzde 65’ini temsil eden 8 yerli vinç imalatçının kurduğu Türkiye Elektrikli Vinç İmalatçıları Derneği ilk çalıştayını yapıyor.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ve aralarında Kardemir, Ford, Ereğli Demir Çelik gibi sanayinin ilk 500 kuruluştan temsilcilerin katılımıyla ve sanayiye yerli vinç kullanımı çağrısının yapılacağı çalıştay öncesi düzenlenecek basın toplantısı 28 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yer             :Marriot Otel Asia / Safir Balo Salonu
Tarih          :28 Mart 2012 Çarşamba
Saat           :09:30
Adres         :Kayışdagı Caddesi No 1/1 Ataşehir

Kroki için  :
http://www.marriott.com/hotels/maps/travel/istmc-istanbul-marriott-hotel-asia/

Program Akışı:
10:00            TEVİD Başkanı Tekin Çelikbilek Açılış Konuşması
10:15            Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Konuşması

TEVİD Hakkında:
Kaldırma makineleri sektöründe merdiven altı üretime düzenleme getirerek, denetimsiz üretimi önlemek ve yerli vinç alımını teşvik etmek amacıyla kurulan TEVİD, 13 Ekim 2011’de kuruldu. 100 milyon dolarlık büyüklüğe sahip sektörün yüzde 65’ini temsil eden Türkiye’nin en büyük yerli sekiz elektrikli vinç imalatçısının bir araya gelerek kurduğu derneğin üyeleri arasında Özarar, Viçsan, Kümsan, Cemak, Bülbüloğlu, Güralp, Temomakine ve Elektro-Mak olmak üzere 8 şirket bulunuyor. Dernek, sektöre uluslararası imalat standartları getirmenin yanı sıra üyeler arasında teknolojik işbirliği, Ar-Ge, yeniden yapılanma ve sektör çalışanlarına yönelik hayat boyu eğitim programlarıyla mesleki eğitim faaliyetlerinde bulunmayı amaçlıyor.


Geri Dön