28 / 06 / 2024

Türkiye Finans Mayıs 2024 yeni emekli paketini resmen açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyanlar inanamadı!

Türkiye Finans Mayıs 2024 yeni emekli paketini resmen açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyanlar inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı son sürat sürerken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için hazırladığı yeni paketini duyurdu. İşte Türkiye Finans'ın merakla beklenen yeni emekli paketi ile ilgili detaylar...



Mayıs ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, müşteri çekme yarışına hız kesmeden devam eden bankalar emekli promosyonlarını da peş peşe açıkladı.

Türkiye Finans resmi web sitesi üzerinden açıkladığı yeni paketle emekli promosyon tutarını 15 bin TL'ye kadar yükselttiğini duyurmuştu.

Peki Türkiye Finans emekli promosyonu nasıl alınır? Türkiye Finans emekli kampanyasının detayları ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Türkiye Finans Mayıs 2024 yeni emekli paketini resmen açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyanlar inanamadı!

TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ KAMPANYASI MAYIS 2024 

Türkiye Finans tarafından verilen ve 15 bin Türk Lirası'na varan emekli promosyon ve ödül fırsatından yararlanabilmek için öncelikle emekli maaşınızı Türkiye Finans’a taşımanız ve maaşınızı 36 ay boyunca söz konusu bankadan alma taahhüdü vermeniz gerekli. Söz konusu bu işlem size koşulsuz biçimde 5 bin Türk Lirası'na ulaşan banka promosyonu kazandıracak.

Ayrıca bunun dışında iki adet otomatik ödeme talimatı verip 6 bin 500 Türk Lirası'na kadar, yedek hesap başvurusu yaparak da bin TL'ye kadar ek promosyon kazanma hakkınız bulunuyor.

Türkiye Finans tüm bu promosyonlara ek olarak ayrıca bankaya getirdiğiniz her bir emekli yakınınız için 250 Türk Lirası, toplam 2 bin 500 Türk Lirası nakit ödül veriyor. 

3 SENE TAAHHÜT İSTENİYOR

Türkiye'de adeta bir promosyon yarışı içerisinde olan bankalar emekli promosyon işlemleri için 3 yıl taahhüt istiyor. Ancak çalıştıkları bankaları değiştirmek isteyen emekliler “3 yıl dolmadan emekli maaşı taşıma cayma bedeli” konusunun detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Emekli vatandaşlara verilen söz konusu bu zamlarla beraber bu oran yüzde 49.25'e çıkarken, vatandaşlar da bankaların  kampanyalarını merak ediyor. Promosyon dönemlerinde bankalar tarafından yapılan yüksek teklifler emeklilerin gündeminde yer alırken, pek çok kişi de cayma hakkından faydalanıyor.

Herhangi bir bankaya, "Maaşımı 3 yıl sizden alacağım" taahhüdünü verip söz konusu promosyondan faydalanan emekli vatandaşlar bu hakla beraber cazip teklifler ortaya çıktığı zaman bunlardan da rahatlıkla faydalanabiliyor. Fakat söz konusu bu ödemeden yararlanmak için daha önce taahhüt vermiş olduğu bankaya  promosyon iadesini de  tamamlaması gerekli.

 

Torun Tower'ın satışından devletin kasasına 2.8 milyar TL girdi! 

Milli Emlak'tan 5 bin, 7 bin ve 20 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler için son gün 30 Mayıs 2024!

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya bin yeni konut müjdesi! Tarihler resmen açıklandı!


 


Geri Dön