29 / 04 / 2024

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.



 Bireysel emeklilik yurt içi tasarrufların artması açısından önemli bir enstrüman. Küçük küçük birikimler ile birikim yapma imkanı sağlıyor. Türkiye Hayat Emeklilik çıkardığı yeni bir ürün ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandırdı. ‘BES Birikim Hediyesi’ ürününü müşterilerinin hizmetine sunan şirket, düğün, doğum, doğum günü, mezuniyet ve bayram gibi özel günlerde bireylere alternatif bir hediye seçeneği sunuyor.

Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen, Türk halkı olarak hediyeleşmeyi sevdiğimizin altını çizerek bu yeni ürünün, bu güzel kültürümüzü daha da anlamlı bir hale getireceğini söyledi. Dünyada eşine az rastlanır cömertlikte bir bireysel emeklilik sistemimizin bulunduğuna işaret eden Türkmen, devletin yurt içi tasarrufları teşvik amacıyla BES’e yapılan yatırımların yüzde 30’u kadar destek verdiğini ifade etti.

Türkmen, sistemin tabana yayılması ve tasarruf bazının yükseltilmesi amacıyla daha önce 18 yaş altı çocuk ve gençlerin de sisteme girebilmesinin önünün açıldığını vurgulayarak hediye ek katkı payı gönderilmesine imkân tanıyan düzenlemenin de hayata geçirilmesiyle sistemin tabana yayılmasında önemli bir fırsatın daha elde edilmiş olduğunu dile getirdi. Dünyada devletin de katkı verdiği ve günden güne değerlenen başka bir hediyenin bulunmadığını söyleyen Türkmen, hediyeleşmeyi seven bir toplum olarak, BES Birikim Hediyesi ile sevdiklerimizin geleceğine her gün değerlenen anlamlı bir katkı sunulacağını aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön