30 / 04 / 2024

Türkiye ile Pakistan kentsel dönüşüm ve imar protokolü imzaladı!

Türkiye ile Pakistan kentsel dönüşüm ve imar protokolü imzaladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs sisteminin Pakistan ayağını ziyaret etti. Topbaş, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'le altyapı, kentsel dönüşüm, imar, su ve ulaşım konularında protokol imzaladı.



Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gezide metrobüs şoförü Başkan Kadir Topbaş'a "Metrobüsü bize siz kazandırdınız. Uzaklar yakın oldu. Günde ortalama 150 bin kişiye hizmet veriyoruz. Bu bizim için büyük rahatlık ve kolaylık oldu" dedi. 


BAŞKAN AT YARIŞI İZLEDİ

Lahor Kalesi'nde inşa edilecek olan Muhammed İkbal Parkı'nın duvarlarına yazılacak olan seçme yazılardan iki tanesini de Başkan Topbaş seçecek. Aitchison Üniversitesi'nde düzenlenen ve Pakistan'ın milli sporu olan at yarışlarını izleyen Başkan Topbaş, burada da sevgi gösterileriyle karşılandı. 


Türkiye ile Pakistan kentsel dönüşüm ve imar protokolü imzaladı!


İşbirliği protokolü imzalandı

PAKİSTAN Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerifte Başkan Topbaş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Sizler bize kardeşten öte oldunuz. Her zaman yanımızda oldunuz" dedi. 

Başkan Topbaş akşamki programında da Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'le altyapı, kentsel dönüşüm, imar, su ve ulaşım konularında protokol imzaladı. 


Akşam 


Geri Dön