03 / 05 / 2024

Türkiye İMSAD basın toplantısı bugün gerçekleştirilecek!

Türkiye İMSAD basın toplantısı bugün gerçekleştirilecek!

Dündar Yetişener 'in ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Türkiye İMSAD basın toplantısına Türkiye İMSAD Kentsel Dönüşüm-Yapı Güvenliği Komitesi Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yener Güreş katılacak.




Türkiye İMSAD basın toplantısı bugün gerçekleştirilecek.  Türkiye’nin 75 inşaat malzemesi üreten sanayi firması ve 29 üye sektör derneğinin çatı kurumu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener'in ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Türkiye İMSAD Kentsel Dönüşüm-Yapı Güvenliği Komitesi Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yener Güreş katılacak.

 

5 Aralık tarihinde düzenlenecek olan 5. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi için; üretici firmalar, sektör temsilcileri ile akademisyenlerden oluşan geniş bir çalışma grubu tarafından hazırlanan ve Türkiye inşaat sektörünün geleceğine ışık tutacak olan“Güvenli Yapılar Yol Haritası 1 – Sürdürülebilir-Güvenli-Çağdaş Yapılar-Kentsel Dönüşüm” temalı raporun içeriğini Zirve öncesi ilk olarak toplantıda paylaşılacak.


Geri Dön