28 / 04 / 2024

Türkiye, konut sektöründeki yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek!

Türkiye, konut sektöründeki yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi’nde konuştu. İşte detaylar…



GYODER’in düzenlemiş olduğu 17’nci Gayrimenkul Zirvesi’ndeki  ‘Değerin Sosyoekonomisi: Erişilebilir Konutlar’ isimli paneli Kamu Özel İş Birliği Araştırma Merkezi Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın moderatörlüğünde olup New York Belediye Başkanlığı Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Edward Mermelsteın, Immobilen AG Gayrimenkul Geliştirme Başkanı Henrik Thomsen, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlik Fakültesi Öğretim Üyesi Serhat Başdoğan’ın katılımı ile başladı.

GYODER’in düzenlediği 17. Gayrimenkul Zirvesi’ne konuşmacı şeklinde katılım sağlayan ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, gayrimenkulün ekonomideki rolü, gerçekleşen yatırımların ekonomiye yansımaları, sektörün ise beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik açıklamalar yaptı.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün ülkemizin kalkınmasında her zaman lokomotif olduğunu ifade eden Çetinsaya, “Türkiye, potansiyeli oldukça yüksek bir ülke. Gerek ülke ekonomisi, gerek ise inşaat sektörü son derece güçlü bir şekilde. Sektör özellikle son 20 sene içinde çok büyük yol kat etti. Devlet ve özel sektör eli ile birlikte dünya ölçeğinde dev projeler bir bir hayata girdi. Ülke geneline yayılmış bir kalite yakalandı. Bugün, sektörümüzün temsilcileri de uluslararası arenada boy gösteriyor ve aynı zamanda küresel çapta projeler geliştiriyor.

Türkiye, konut sektöründeki yeni yatırımlarla büyümeye devam edecek!


Geri Dön