29 / 04 / 2024

Türkiye’de tarım kredileri son beş yılda 200 milyar lira arttı!

Türkiye’de tarım kredileri son beş yılda 200 milyar lira arttı!

Türkiye’de tarım kredileri hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Bu yılın ilk çeyreğinde toplam nakdi krediler 391 milyar lirayı buldu. 2021 yılında bu rakam sadece 166 milyar lira olarak kaydedilmişti.



Türkiye’de tarım kredileri hızlı bir şekilde artıyor. Ülkenmizin en önemli alanlardan biri olan tarımda krediler ve teşvikler her geçen gün artış göstermeye devam ediyor.  

Türkiye’de tarım kredileri son beş yılda 200 milyar lira arttı!

Tarım kredilerin alanı gittikçe genişliyor ve artık birçok yeni seçenek bulunuyor. Türkiye'de son 5 senede tarım alanında kullandırılan krediler 200 milyar liradan fazla artış kaydetti. İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön