05 / 05 / 2024

Türkiye'de yılın otomobili belli oldu: 3 bin 710 puan alarak rakiplerini geride bıraktı

Türkiye'de yılın otomobili belli oldu: 3 bin 710 puan alarak rakiplerini geride bıraktı

Türkiye'de otomotiv gazetecileri tarafından piyasadaki en iddialı otomobil modellerinin değerlendirildiği oylamada kazanan belli oldu. Citroen C4, Honda Civic, Hyundai Tucson, Mercedes-Benz C Serisi, Nissan Qashqai, Opel Mokka ve Renault Taliant finale kalmıştı.



"PAZARLAMA PLANLARINDA ÖNEMLİ BİR NOKTAYA GELDİ"

OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık da "Bundan tam 8 yıl önce temelini attığımız ve bugün hayallerimizin ötesine geçmeyi başaran OGD, her geçen yıl olgunlaşmaya, değeri çok daha geniş kitlelerce anlaşılmaya devam ediyor. Her yıl, pazarda satış konusunda gösterdiğiniz tatlı rekabeti bambaşka bir boyuta taşıyan Türkiye’de Yılın Otomobili (TYO) Ödülü’nün, yıl içerisindeki pazarlama planlarınızdaki en önemli gündem maddelerinden biri haline geldiğine şahit olmak bizleri hem motive ediyor hem de onurlandırıyor." ifadesini kullandı.

HANGİ MARKA KAÇ PUAN ALDI?

Öte yandna, alanında uzman 64 Türk otomotiv gazetecisinin oy kullandığı yarışma sonucunda, Hyundai Tucson 3 bin 710 puan, Honda Civic 2 bin 980 puan, Opel Mokka 2 bin 790 puan, Nissan Qashqai 2 bin 80 puan, Mercedes-Benz C Serisi 1980 puan, Renault Taliant 1470 puan ve Citroen C4 de 990 puan aldı.

 


Geri Dön