10 / 05 / 2024

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...



Teamwars Platformu Ne İşe Yarıyor? Teamwars Platformu'nda Neler Var? 

Teamwars Platformu, yeni bir e-spor ve turnuva platformu olmasının yanı sıra önemli haberleri paylaşmaları için akış oluşturmak ile oyuncular ile etkileşime geçmeye imkan sunuyor. Platform, içerisinde oyuncuların kariyerleri için bir özgeçmiş hazırlayarak, profesyonel e-spor takımı yaratmasına ya da yeni bir oyuncu arayışı içerisinde olan takımlar için geliştirilmiş filtre seçeneği sayesinde ihtiyaç olan oyuncuların keşfedilmesine fırsat veriyor. 

Teamwars Platformu'nda aynı zamanda organizatörlere alt yapı sağlayacak, markalar, firmalar, topluluklar, ajanslar, belediyeler ve yayıncılara ait özel bir alan  oluşturarak, etkileşimlerin takip edilebildiği ve oyuncularla paylaşılabildiği bir sistem de bulunuyor.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Teamwars Platformu'nun Amacı

Teamwars platformu ve sisteminin asıl amacı, Türkiye'deki oyuncuların profesyonel yolda ilerleyebilmelerine ve yeteneklerini sergileyebilmelerine imkan sunmak. 

Sistemdeki kayıtlı veriler aracılığıyla takım oluşturmak isteyenlerin, aradığı becerilere sahip oyuncuları daha kolay bulabilmelerine imkan sunmak platformunun asıl amaçlarından.

Ayrıca platformun içindeki sistem, e-spor sektöründe olan ya da e-spor sektörüne girmek isteyen firma ve diğer kuruluşlar için tam otomasyonlu turnuva alt yapısı hazırlayarak hizmet de sağlıyor. 

Teamwars Platformu'na http://app.teamwars.pro internet sitesi aracılığıyla kayıt yaptırılıyor. Teamwars'a kayıt olanlara, kendi yeteneklerini gösterip, bir takım oluşturma ya da bir takıma katılarak profesyonel e-spor yolunda kariyer yapma fırsatı sunuluyor. 

Teamwars ile neler yapılabiliyor? 

Oynadığınız maçlarda performanslarınıza bağlı şekilde puan kazanarak sıralamaya dahil olabilirsiniz.

Hemen kayıt olarak Metaverse evreninde kendinizi temsil edecek avatarınızı oluşturabilirsiniz. 

Turnuvalara katılıp sıralamanızı yükseltebilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. 

Teamwars ile tek yapmanız gereken, tamamen otomatikleştirilmiş turnuva sistemi ile turnuvaya kayıt olmak ve rastgele eşleştirmelerin ardından, lobi bildirimlerini takip ederek, turnuvayı bitirmeniz. 

Ayrıntılı bilgi için: http://app.teamwars.pro

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Migros'ta yüzde 30'a varan çılgın indirim! Ayçiçek yağı 141 TL, dana gerdan 99 TL! İşte 18 Kasım 2022 fiyat listesi

Altının efendisi İslam Memiş resmen rakam verdi! Gram altını olanlar buz kesti! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!


Geri Dön