27 / 04 / 2024

Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları seçilecek!

 Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları seçilecek!

Silverline Ankastre Capital, Ekonomist, Maison Francaise Dergileri ve hurriyetemlak.com “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları”nı seçecek




Ekonomist, Capital ve Maison Française Dergileri ile hurriyetemlak.com sitesi tarafından, ankastre mutfak ürünleri Silverline’ın katkılarıyla 2011 yılında ilki düzenlenen “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması” 2012 yılında da emlak sektörüne katkı sağlamaya devam ediyor.


Her geçen gün birbiri ardına dev yatırımların yükseldiği Türk emlak sektöründe yatırımları teşvik etmek, sektörün geldiği konumu kamuoyu ile paylaşmak ve sektöre katkı sağlamak hedefi ile organize edilen yarışmada, Türkiye’nin en başarılı yatırımlarını gerçekleştiren kurum ve kuruluşlar ödüllendirilecek.


Bu sene ikinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları” araştırmasında “Büyük Emlak Yatırımları” ile, emlak sektöründe 12 farklı kategoride öne çıkan başarılı emlak yatırımları belirlenecek. Araştırmaya firmaların kendilerinin aday olabileceği gibi, bireyler de başarılı bir yatırım olarak gördükleri projeleri aday gösterebilecek.


Yarışma kapsamında, en büyük emlak yatırımı ve 12 farklı kategoride, aday olmak veya aday göstermek için 1 Eylül – 15 Ekim 2012 tarihleri arasında, www.emlak.yatirimlari.com sitesine girmek yeterli olacak.  Gösterilen kategoriler arasında yapılacak oylama sonrasında Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı büyük ödülü ve daha pek çok ödül sahiplerini bulacak.


Bir buçuk aylık başvuru süresi sonunda, aday olan ve aday gösterilen projeler, Kasım ayı içinde büyük jürinin değerlendirmesine sunulacak.  Araştırma sonucu Türkiye’nin en başarılı emlak yatırımlarına imza atan inşaat firmaları ve mimarlarına ödülleri, Aralık ayında düzenlenecek görkemli bir törenle verilecek.


Yarışma Kategorileri


Büyük Ödül:  Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı


Kategoriler :


*Çok Katlı Konut               *Kültür/Sanat Yapısı  


*Çok Katlı Ofis                 *Eğitim Kompleksi


*Yeşil Bina                        *Turizm Kompleksi


*Akıllı EV                           *Sağlık Kompleksi


*AVM                                *Spor Kompleksi


*Mixed-Use Yapı               *Tarihi Yapı Restorasyonu


 

Silverline CEO’su Mustafa Laçin: Amacımız sektörün büyüklüğüne dikkat çekmek ve her türlü yatırımı teşvik etmek…


Emlak sektörünün son yıllarda büyük bir ivme ile yükselişini sürdürdüğünü söyleyen  Silverline CEO’su Mustafa Laçin, “Bu araştırmada Silverline olarak amacımız, her geçen gün dev yatırımların yükseldiği sektörün büyüklüğüne dikkat çekmek ve tüm yatırımcıları teşvik etmek” dedi.. Mustafa Laçin, Capital, Ekonomist ve Maison Française Dergileri ile Hürriyet Emlak ile birlikte gerçekleştirilecek araştırmanın, bugüne kadar emlak sektöründe yapılan en geniş kapsamlı araştırma olacağına sözlerine ekledi.


Geri Dön