04 / 05 / 2024

Türkiye'nin en iyi spa oteli oscarı Ela Resort Hotel'in!

Türkiye'nin en iyi spa oteli oscarı Ela Resort Hotel'in!

Skal International İstanbul'un bu yıl 14. kez düzenlediği ve 142 adayın değerlendirildiği organizasyonda, Ela Quality Resort Hotel, 'Skalite 2011 Golf - Sağlık - SPA - Güzellik Oteli' ödülünü aldı



Aynı zamanda 21. yüzyılın sarayı mimarisinde olan Ela Quality Resort 'Türkiye'nin en iyi Resort Oteli' dalında da en iyi iki otel arasında girmeyi başardı. Yüksek hizmet kalitesine sahip, Avrupa SPA kalite ve standartlarının belgesi olan 'EUROPESPA WELL' sertifikasına da sahip Ela Quality Resort Hotel bünyesindeki Ab-ı Zen Spa, aldığı bu ödülle de bölgenin en iyisi olduğunu kanıtladı. Puravida konsepti ile öne çıkan Ela Quality Resort Hotel, en iyi SPA ödülünü de alarak yine bir fark gerçekleştirdi.

DOĞANIN SUNDUKLARININ BİLİNCİNDE

Doğanın sunduklarının bilincinde olarak buna saygı duyduklarını söyleyen Özak Global Holding Turizm Yatırımları'nın Koordinatörü Vadi Karatopraklı, AB-I ZEN' in en büyük özelliğinin hiçbir ritüel ve bakımda doğaya zarar verecek bir madde kullanılmaması olduğunu belirtti. Ödülünü Skal International İstanbul Başkanı Vedat Bayrak'ın elinden alan Karatopraklı, Ela Quality Resort Hotel'i her konuda gelişme hedefinden ayrılmayan ve gelişimi sürekli kalitesine yansıtan kurum olacağını kaydetti. Ela Quality Resort Hotel daha önce gastronomi dalında aldığı sayısız ödül ve Holiday Check "Dünyanın En İyi 99 Oteli" ödüllerine ek olarak 'Skalite 2011 Golf - Sağlık - SPA - Güzellik Oteli' ile de iddialı yükselişini sürdürdü.
Yeni Şafak


Geri Dön