29 / 04 / 2024

Türkiye’nin ilk elektrikli Sedanı Nieve, Konya’da görücüye çıktı...

Türkiye’nin ilk elektrikli Sedanı Nieve, Konya’da görücüye çıktı...

Otomobil markası Nieve’nin elektrikli sedanları İlgün Otomobil aracılığıyla Konya’da satışa sunuldu. Araçlar hafta sonu Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde Konyalılarla buluşacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...



Otomobil üreticisi Nieve’nin elektrikli sedan otomobilleri Konya’ya geldi. Bu kapsamda, İlgün Otomotiv aracılığı ile satışa çıkarılan D cross Nieve Elektrikli sedan otomobiller özellikleri ile dikkatleri çekiyor. Evzoom modelleri ile alıcılarla buluşan Nieve, uygun fiyat ve avantajlı satış seçenekleri ile de rakiplerini de geri bırakıyor.

ekonomim.com'dan İbrahim Çiçekçi'nin haberine göre; Araçlar hakkında bilgiler veren İlgün Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi İlgün, Türkiye’deki ilk elektrikli sedanı Konyalı vatandaşlar ile buluşturduklarını kaydetti.

Öte yandan, İlgün, “Nieve elektrikli sedanlarımız geldi. Üç farklı renk seçeneği olan ve bu şekilde  satışa sunduklarını belirtti. Hafta sonu da Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde sergileyeceğiz. Tüm Konyalıları araçlarımızı incelemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Araç özellikleri hakkında bilgiler kaydeden İlgün, “Aracımız d cross sedan olarak geçiyor. Yüzde 100 elektrikli. 450 kilometre menzile sahip. 118 KW yani 160 beygir güç üretiyor. Genişliği ile de dikkatleri çekiyor. Teknolojik donanımı fazlasıyla tatmin ediyor. Lansmana özel 1 milyon 598 bin TL fiyatla satıyoruz. Nakit ödemelerde rakamımız 1 milyon 560 bin TL. Kredi kartına 6 ila 12 ay arasında taksit imkanı sunuyoruz. Buna göre, 3 farklı rengimiz mevcut. Sedefli renkler ve güneşte renk değiştiriyor. Alıcılarımıza araçlarını hemen teslim etme imkanımız var. Servisi de İlgün güvencesiyle biz sağlıyoruz” diye konuştu. Öte yanda,İlgün, hafta sonu Kent Plaza’da gerçekleşecek olan araç tanıtım etkinliğine tüm Konya halkını davet ettiğini kaydetti.

NİEVE HAKKINDA 

Nieve, Türkiye'den Dünyaya: Türkiye'den tüm dünyaya yayılan bir marka olarak, NIEVE ile geleceğin otomobilini keşfedin. Sürdürülebilirlik, inovasyon ve müşteri memnuniyeti konularında lider.

NİEVE NERENİN ARABASI?

Çinli JMEV ortaklığı ile Türkiye'de satışa çıkacak olan Nieve, önümüzdeki ay elektrikli sedan EVZOOM'un teslimatlarına başlayacağını kaydetti. Bu kapsamda, 4,675 mm uzunluğundaki EVZOOM, araç, Çinli JEVE üretimi 63 kWh kapasiteye sahip olan NMC katotlu batarya kullanmaktadır.

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Togg'a zam geldi! Yeni düzenlenen matrah ile Togg zamlandı...

Chery’den yeni araç! Chery yeni elektrikli OMODA 5 EV tanıttı...

Nissan açıkladı! Yeni modelinin elektrikli versiyonunu İngiltere'de üretecek


 


Geri Dön