Otomobil

Türkiye'nin otomobili Togg'un servis süreci nasıl işliyor? İşte detaylar

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasından sonra yedek parça ve onarım işlemlerinin nasıl olacağı merak konusu oldu. Togg'un tamiri nerede yapılıyor? İşte Togg'un tamir süreciyle ilgili detaylar... TOGG hafif hasar aldı

Türkiye’nin otomobili TOGG yollara çıktıktan kısa bir süre sonra ilk Trafik kazasını Ankara'da yaşadı.

TOGG hafif hasar aldı. Kaza sosyal medyada gündeme geldi ve günlerce konuşuldu. En fazla tamir ve yedek parça süreci merak konusu oldu. Kaza yapan Togg'un nerede tamir olacağı oldukça tartışıldı. 

Peki bu tarz olumsuz bir durumla karşılaşan Togg kullanıcıları neler yapmalı? Öncelikle bu otomobilin akıllı bir cihaz olduğunun unutulmaması gerekiyor.

TRT Haber'in haberine göre, bunun için hasar veya arıza durumunda yapılacak öncelikli iş, Togg deneyim merkezine veya BoschCar servisine gitmek olmalı.

Onarım işlemlerine burada başlanan Togg'un yedek parça ihtiyacı ise Bursa Gemlik’te bulunan fabrikadan karşılanıyor.

SERVİS AĞI GENİŞLEYECEK!

Uzmanlar, herhangi bir arıza durumunda başvurulacak tek yerin servis olduğunun altını çizdi. Çünkü yüksek teknoloji ve mühendislik gerektiren süreç, yetkisi olmayan bir kurumda yapıldığında oldukça yüksek riskler içeriyor. 

BOSHCAR SERVİS SAĞLIYOR!

BoshCar’ın 63 şehirde 350 şubesi var. Deneyim merkezi sayısını hızla çoğaltan TOGG'un mobil servisleri de aktif olarak hizmet vermeye başladı.

Daha küçük arızalarda ise bu mobil servisler devreye girerek Togg sahiplerine hizmet verecek. 

TOGG AVRUPA'DA NE ZAMAN YOLLARA ÇIKACAK?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, 2024 senesinden itibaren Avrupa'ya güçlü bir giriş yapmayı planlıyor. Şirket, yaygın bir şarj alt yapı sistemi kurarak, küresel elektrikli otomobil pazarına 2024 yılında adım atmayı planlıyor. Yol haritasına göre; Togg'un 'T10X' modeli, ilk etapta dev markalarla rekabet edecek şekilde pazara sürülecek. Türkiye'nin otomobili 2025'ten itibaren vites arttıracak Genişleme politikası ülke ülke ele alınacak. Yerli Otomobil Togg'un zamanla kıtanın tümünde  satılması öngörülüyor.

Sonrasında ise küresel potansiyeller belirlenecek. Dünyaya açılma süreci fabrikanın üretim kapasitesi ile orantılı olarak devam edecek. Togg'a dünyada bir çok ülkenin ilgisi olduğu söyleniyor.

Türkiye'nin otomobili Togg'u almak için bekleyenlere müjde! Togg’un ilk mağazası açıldı!

TOGG kredisi var mı? TOGG kredisini hangi bankalar veriyor? TOGG kredi başvurusu nasıl yapılır?

SUV araçlarda fiyatlar fırladı! İşte yeni fiyatlar...