İş Fırsatları

TÜRKSAT personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya personel alımı yapılacağı açıklandı. Hangi kadrolara personel alımı yapılacak ve başvuru genel şartları neler? Adaylarda bulunması gereken başvuru nitelikleri neler?

TÜRKSAT tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru genel şartları neler? Adaylarda bulunması gereken başvuru nitelikleri neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

TÜRKSAT PERSONEL ALIMI YAPACAK

T.C vatandaşı olması kamu haklarından yasaklanmamış bulunması, askerliğini tamamlamış veya tecilli olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmaması, sağlık durumunun çalıştırılacağı işe uygun olduğuna dair sağlık raporunu alabilecek olmaması gerekir. 

BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

Bütçe ve Raporlama Uzmanı alımı için Üniversitelerin İ.İ.B.F, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik ve İstatistik bölümlerinden herhangi birinden mezun olması gerekmektedir.

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; BT Depolama Sistem Uzmanı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden herhangi birinden mezun olması gerekmektedir.

BT Entegrasyon Uzmanı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden herhangi birinden mezun olunması gerekmektedir. 

BT İşletim Sistemi Uzmanı alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

BT Linux-Unix Uzmanı alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden herhangi birinden mezun olunması gerekmektedir.

BT Test Uzmanı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümlerinden herhangi birinden mezun olunması gerekmektedir.

BT Veri Tabanı Uzmanı alımı için Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden herhangi birinden mezun olunması lazımdır.

İş Geliştirme Uzmanı alımı için En az lisans mezunu olması gerekmektedir.

Pazarlama Uzmanı alımı için En az lisans mezunu olması gerekmektedir.

Proje Yöneticisi alımı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Matematik, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Mimarlık, Astronomi, Fizik, , Fizik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, İktisadi ve İdari bölümlerden biri olamsı gerekir.

Bilimler Fakültesi bölümlerinden herhangi birinden mezun olması gerekmektedir.

Ürün Yönetim Uzmanı alımı için En az lisans mezunu olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını online olarak yapılabilecek. Başvurular, 30 Haziran 2024 tarihi saat 23.55’e kadar yapılabilecek. Başvuru ekranı: https://kariyer.turksat.com.tr/jobs

BAYKAR personel alımı yapacağını duyurdu!

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

İŞKUR açıkladı! Türkiye genelinde şehir hastanelerine personel alımı yapılacak...

TPAO duyurdu! TPAO 150 personel alımı yapacak!