29 / 05 / 2024

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan pozisyonlara 602 personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımına dair ayrıntılar da belirlendi. 602 memur alımı atamaları nasıl olacak ve başvuru ile ilgili genel belgeler neler?



Ticaret Bakanlığı tarafından sözleşmeli 4/B kadro için 602 memur alımlarına dair nihai duyuru geldi. 103 muayene memuru ile 499 gümrük muhafaza memuru alımına dair tüm ayrıntılar belli oldu. Peki 602 memur alımı atamaları nasıl olacak? Başvuru genel belgeleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALACAK 

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Yapılacak olan sözlü sınav sonucunda “BAŞARILI” olan adayların gerekli atama başvuru sürecini ve belge detaylarını incelemesi gerekiyor. Bu doğrultuda adaylar 31 Mayıs 2024 tarihine kadar “Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. Nizami Gencevi Caddesi 63/1 06530 Çankaya/ANKARA” adresine şahsen ya da posta ile gerekli belgeleri iletmeleri lazımdır.

 Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

BAŞVURU GENEL BELGELERİ NELER?

Beyan Formu, mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi, adli sicil kayıt belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, e-devlet üzerinden alınacak barkodlu askerlik durum belgesi, vesikalık fotoğraf, Mal bildirim beyannamesi istenmektedir.

Kılavuz: https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/sozlesmeli-muayene-memuru-ve-sozlesmeli-gumruk-muhafaza-memuru-sozlu-sinav-sonucuna-iliskin-duyuru-14-05-2024...

Pegasus Havayolları açıkladı! Pegasus yetiştirmek üzere pilot alımı yapacak...

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

İŞKUR açıkladı! Türkiye genelinde şehir hastanelerine personel alımı yapılacak...

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

 

 

 


 


Geri Dön