27 / 04 / 2024

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...



Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla işçi alımı yapılacağını açıkladı. 

Bakan İbrahim Yumaklı, sosyal medya platformu X'ten gerçekleştirdiği son dakika paylaşımında, Türkşeker'de yapılacak sürekli işçi alımı ile ilgili tüm ayrıntıları paylaştı. 

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım da başlıyor! 

TÜRKŞEKER 115 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN? 

Bakanlıktan yapılan konu ile ilgili açıklamada Türkşeker'de yapılacak sürekli işçi alımına ilişkin detaylara da yer verildi. 

Söz konusu açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarında İş Kanunu çerçevesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımına ilişkin aranacak şartların, 6 Kasım 2023 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresi üzerinden yayımlanacağına dikkat çekildi. 

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı kapsamında, başvuruların da İŞKUR'un internet sitesinden 6-10 Kasım tarihleri arasında alınacağı ifade edildi. 

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım da başlıyor! 

TÜRKŞEKER SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KADRO DAĞILIMI 

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı kapsamında dağılım şu şekilde açıklandı: 

"22 mekaniker buhar kazanları teknisyeni, 19'ar makine teknisyeni ve metal teknolojisi teknisyeni, 18 elektrik teknisyeni, 14 makine bakım onarım teknisyeni, 4'er montaj-kaynak, torna freze ve CNC işçisi, 3'er endüstriyel otomasyon teknisyeni, döküm teknisyeni, atölye işçisi, 2'şer kalite kontrol işçisi ve vinç operatörü, birer talaşlı imalat teknikeri, talaşlı imalat teknisyeni olacak şekilde toplam 115 kişi alınacak."

Bakan İbrahim Yumaklı, sosyal medya platformu X'ten konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz" dedi ve yeni mesai arkadaşlarının köklü kuruluşun gücüne güç katacağının altını çizdi. Yumaklı, söz konusu alımın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı geçtiğimiz Eylül ayında da Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alımı yapılacağını duyurmuştu. Söz konusu başvuruların 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacağını belirten Yumaklı, yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hangi branşlar için alım yapılacağını da duyurmuştu. 

Eylül ayında 613 geçici işçi alımı şu branşlar için gerçekleştirilmişti:

288'i mekatronik bakım onarım teknisyeni, 81'i bilgisayarlı makine teknisyeni, 81'i makine teknisyeni, 80'i kimya teknisyeni, 27'si makine bakım onarım teknisyeni, 21'i elektrik teknisyeni, 15'i tarım makinaları teknisyeni, 10'u inşaat teknisyeni, 5'i bilgisayar teknisyeni, 2'si mekaniker buhar kazanları teknisyeni, 2'si metal teknolojisi teknisyeni ve 1'i endüstriyel otomasyon teknisyeni olacak şekilde. 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Başvuru yapanlara 2 bin 500 TL'lik yardım müjdesi! Bu paraları sakın kaçırmayın!


 


Geri Dön