29 / 04 / 2024

Türkşeker ve TMO'da deprem! O isimler görevden alındı işte yerine atananlar

Türkşeker ve TMO'da deprem! O isimler görevden alındı işte yerine atananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan; aralarında buğday fiyatlarını açıklamadığı için eleştirilen TMO ve Türkşeker’in de olduğu 12 kurumda 19 üst düzey bürokratı görevden aldı. Şeker fiyatlarındaki artışın ardından gelen karar ise dikkat çekti.



TALİM TERBİYE KURULU'NDA 1 ÜYE GÖREVDEN ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Gündüz görevinden alındı. Ahmet İşleyen, kurula üye olarak atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşleri Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, görevinden alındı.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE İKİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI

Orman Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Çelik ve Şahin Aybal, görevlerinden alındı.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Kibar Altunal, görevden alındı. Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bülent Sezgin ve Rehberlik ve Teftiş Başkanı Çağlayan Odabaş görevden alındı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Giresun İl Müdürü Mustafa Tosun, Mardin İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk görevinden alındı. Görevinden alınan Uşak İl Müdürü Mustafa Peltek'in yerine Ekrem Boran getirildi. 

TİKA 1. Hukuk Müşaviri Mehmet Parlak görevinden alındı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön