27 / 04 / 2024

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör, çiftçiler için geliştirdiği elektrikli traktörü Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardı. İşte ayrıntılar...



TürkTraktör, 5-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Konya Tarım Fuarı’nda bir ilke imza atıyor. TürkTraktör, kuruluşunun 70. senesinde geleceğin tarımı için ürettiği lektrikli traktör New Holland T3 Electric Power’ı çiftçilerin beğenisine sunuyor. 

TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, her zaman olduğu gibi bir defa daha en yeni modellerini ilk kez Konyalı çiftçilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarına dikkat çekti. 

Aykut Özüner, söz konusu açıklamasında fuarda sergilenen elektrikli traktörün ülke tarımı için yeni bir dönemi başlatacağına inandıklarının altını çizdi. 

TürkTraktör den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, "70. yaşımızı kutladığımız bu önemli senede Türkiye’de bir ilke imza atmanın gururuna ve mutluluğuna sahibiz. 4 senelik Ar-Ge sürecinin sonunda Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve yıl sonuna doğru ticarileşmesini planladığımız New Holland T3 Electric Power modelimizi Konya’da görücüye sunuyoruz" diye konuştu. 

Aykut Özüner, geleceğe Hazırlar amaçları kapsamında verimli ve sürdürülebilir bir tarım için var gücümüzle çalışırken, tarım sektöründeki ezberleri bozan, çiftçi ve çevreyle dost elektrikli traktörün bu yolda atılan en önemli adımlardan biri olacağına inandıklarına dikkat çekti. 

TürkTraktör den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

Elektrikli traktörün yanı sıra 11 yeni traktör modelini de ayrıca tanıttıklarına dikkat çeken Aykut Özüner, "17 yıldır kesintisiz olarak liderliğimizi sürdürdüğümüz sektördeki iddiamızı ortaya koyan yeni traktörlerimizi ilk kez Konya’da çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz" diye konuştu. 

Bu kapsamda, New Holland markasında T7 Auto Command PLMI, T7.340 HD, T580B, T580S, TT60 Classic, T5 Dual Command, T5 Electro Command, Case IH markasında da Optum 340 CVX, JXE Multi, Yeni Farmall C AD2 ve Farmall A AD4 serisi traktörleri sergileniyor. 

TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, söz konusu açıklamasında "Zengin bir ürün gamına sahip olduğumuz ekipman tarafında da New Holland CX6.80 Sap Kıyıcılı Biçerdöver, New Holland FR650 Kendi Yürür Silaj Makinesi, New Holland ve Case IH Balya Makineleri ile Fantini Mısır Tablası da stantlarımızda bulunuyor" ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, TürkTraktör; yeni nesil emisyon seviyesini barındıran traktörler ile uyumlu olarak çalışacak, tarım sektöründe ilk ve tek yerli araç bağlantı sistemi TTConnect’i çiftçilere sağlıyor. Web ya da mobil cihazlardan kolayca erişim sağlanabilecek TTConnect sayesinde, traktörlerin anlık ve geçmiş konum bilgisi, rota takibi, traktörden alınan teknik verilerin takibi, detaylı raporlar sayesinde geçmişe dönük çalışmaların planlaması gibi işlemler gerçekleştirilebiliyor. 

Bakan Işıkhan açıkladı! BAĞKUR 7200 ne zaman yasalaşacak?

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?


Geri Dön