03 / 05 / 2024

Tuval Kent İldem projesinin temeli atıldı!

Tuval Kent İldem projesinin temeli atıldı!

İnşaat Selctörünün son dönem ilimizdeki parlayan yıldızlarından biri olan OKI İnşaat lldem'de yapacağı 252 konutlu 'Tuval Kent' projesinin temelini attı.



İnşaat Selctörünün son dönem ilimizdeki parlayan yıldızlarından biri olan OKI İnşaat lldem'de yapacağı 252 konutlu 'Tuval Kent' projesinin temelini attı. Temel atma töreninde konuşan Oki İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Aslantaş "Ekim 2019'da teslim olacak konutların yine son dönemin cazibe merkezi lldem'e ayrı bir güzellik kazandıracak" değerlendirmesinde bulundu. 


Öki İnşaatın İldem semtinde 60 bin 800 m2 alanda yapmaya hazırlandığı 252 konutlu 'Tuval Kent ' projesi için ilk harç konuldu... Tertiplenen törenle temeli atılan 'Tuval Kent' te 185 m2'lik lüks konutların yanı sıra yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, otoparklar ve hobi bahçeleri de yer alacak...  Temel atama töreninde davetlilere proje hakkında bilgi veren Oki İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Aslantaş projenin Ekim 2019 yılında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğinin altını çizerek "Bu proje son dönemin en gözde yerleşim alanlarından biri olan lldem'e yeni bir çehre kazandıracaktır" değerlendirmesinde bulundu...  Temel atma töreni dualarla temele ilk harcın konulması ile noktalandı. 


Kayseri Haber 



Geri Dön