29 / 04 / 2024

Tuzla Modern ödemeleri! 240 bin liraya!

Tuzla Modern ödemeleri! 240 bin liraya!

Firma: Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Tuzla Modern

Mayıs 2014'te teslim edilecek olan Tuzla Modern ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Tuzla Modern Park Evleri projesinde daire fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




İstanbul Tuzla ilçesinde hayata geçirilen  Tuzla Modern  Evleri projesi 13 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Tuzla Modern ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim. Tuzla Modern Evleri Taha İnşaat ve Mekay İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor.


Tuzla Modern Evleri projesinde 182 adet konut yer alıyor. Tuzla Modern projesi konut, AVM ve spor kompleksinden meydana geliyor. Tuzla Modern Evleri projesinde spor kompleksi ve AVM ikinci aşamada hayata geçirilecek.


Tuzla Modern Evleri projesi 3 blok olarak tasarlandı. Tuzla Modern Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Tuzla Modern Evleri teslim tarihi Mayıs 2014 olarak belirtiliyor.



Tuzla Modern ödemeleri!


Tuzla Modern ödemeleri banka kredili olarak ya da firma bünyesinde kısa vadeli olarak yapılıyor. Tuzla Modern Evleri projesinde konutların alanları 82 metrekare ile 206 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Tuzla Modern Evleri projesinde fiyatlar 240 bin liradan başlayarak değişiyor. Tuzla Modern Evleri projesinde yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, kapalı otopark gibi olanaklar mevcut.



Tuzla Modern Evleri nerede?

Tuzla Modern Evleri adres : Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul



Tuzla Modern iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web : http://tuzlamodern.com/


projeye sor



Geri Dön