26 / 07 / 2024

Twitter’a yeni özellik geliyor! Bu özelliği sadece onlar kullanabilecek!

Twitter’a yeni özellik geliyor! Bu özelliği sadece onlar kullanabilecek!

Twitter’ın el değiştirmesinin ardından milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformuna ardı ardına yeni özellikler gelmeye devam ediyor.  Twitter’a son olarak eklenen yeni özelliğin, platformun kullanımını nasıl etkileyeceği ise merak konusu.  İşte ayrıntılar


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


VİDEO KALİTESİ DEĞİŞECEK Mİ?

Videoların kalitesinin değiştirilmesine yönelik, twitter tarafından yapılan açıklamada, platforma yüklemesi yapılan bütün videolar için mümkün olan en yüksek video kalitesini muhafaza etmeye çalışıldığı, buna karşın orijinal kullanıcıların paylaştıkları videoların twitter ve ortakları tarafından dağıtım, yayın veya yayın için değiştirilebileceği veya uyarlanabileceği ve / veya izleyicinin internet bağlantısının süratine ve kararlılığına bağlı olarak akış sırasında orijinal videonun çözünürlüğünü ve bit hızını değiştirmek dahil farklı ortamlara uyarlamak için değişiklikler yapılabileceği kaydedildi.

Twitter’a yeni özellik geliyor! Bu özelliği sadece onlar kullanabilecek!

ABONELERE YANITLARDA DA ÖNCELİK GELİYOR

Bundan sonra twitter abonesi olanlar video yükleme sınırının artmasına ek olarak yanıtlarda da öncelikli olacak.  Twitter, kullanıcıların "Mavi tikle doğrulanmış hesaplardan gelen yanıtlar için diğer yanıtlara göre hafif bir tercih göreceği” değerlendirmesini yaptı. Bu da, ücretli hesapların yanıtlarını diğer yanıtlardan önce göreceğiniz anlamına geliyor.


Geri Dön